Видео разговор със Стойчо Керев

Днес в късния следобед в реално време водещият и продуцент на Новото познание Стойчо Керев разговаря със зрителите и читателите. Мнението на екипа е, че такива разговори от 2017 година ще станат редовни. В тях ще участват лектори, които познавате, както и нови такива. Повече във видето от днес:

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.

Коментари (19)

 1. Направете предаване за конспирациите в медицината. Имам предвид, че има лечение за масови хронични заболявания, но приложението не е икономически ефективно за производителите на медикаменти за тях. Благодаря Ви!

 2. Предаване за Царичана ще направите ли?

 3. Господин Керев защо професор Филипов последно време е много сдържан и сякаш говори много, много плахо. Забелязах го след срещата в София от преди 2 години където са били показани доказателства за НЛО.

 4. Господин Керев, интересува ме въпроса за Странджа планина и богинята Бастет. Бихте ли поканили писателката Нина Ничева, тя има издадени интересни книги за преражданията и кармата…

 5. Ще направите ли предаване за българската нородопсихология? Защо се опитват години наред да ни представят като варвари, диваци, Бай Ганьовци и винаги се избягва мъдростта на българския народ съхранен през вековете? Как възраждането и след освобождението променя същността на бългсрския род, който започва да търси спасители извън него? Имало е подобни теми, но разглеждане на народопсихология на българите не е обсъждана сериозно.

 6. Знаете ли истината за житните кръгове?

 7. Привет, поканете при възможност Джоржия да сподели за другите цивилизации.

  1. Ot 3 godini se hranja Vegan,bez nikakawi Jiwotinski i prereboteni xranitelni produkti .sled parwata godina se polu4i ne6to mnogo interesno kato „probujdane“ pri men. sega me interesuwat temi i razbiram ne6ta na koito do w4era ne obra6tax wnimanie. wa6eto mnenie za „Otrowata“ s kojato se hranime ejednewno i za deistwieto i warhu na6ij Mozak…. ….. p.s.–Aspartam -(Multiple Sklerose..) samo edin primer

 8. Още нещо бих предложил, предаване за символите и знаците сред нас, които са против всичко българско. Например закрилника на България е превърнат в разменна монета.

 9. Поради какви причини не излъчвате предаването за Бастет?

 10. Мечтая да бъда лектор в Новото Познание! Дано някой ден мечтата ми се осъществи! 😉

 11. G-n Kerev, obojavam vashte predavania,redki temi ,interesni sabesednizi ,provokirashti vaprosi i prechupvane na niakoi Tabu ! Shte se radvam ako namerite material i Lektor na tema STRANJENSKITE MISTERII – BEGLIK TASH …blagodaria vi predvaritelno .

 12. Здравейте,

  темата е табу, но буди голям интерес …мистерията Людмила Живкова е дълбока и си мисля, че тази жена е разполагала с някакъв вид специална за произхода и мисията на България информация…чисто интуитивно го усещам… 🙂

 13. Здравейте,

  видях знака на вашето предаване (око?) на едно древно изображение на богинята Бастет…какво общо имат двете ?

 14. Керев,споменавате за дефицита на лектори говорещи на достъпен за аудиторията език.Елиазар Хараш,Тимен Тимев,Георги Изворски.Предполагам,че с такива лектори въпросите не биха могли да останат без гледна точка.

 15. Привет Г–н Керев и на вашия екип! Преди време поместихте материал за Д-р Джо Диспенза по темата „Съзнанието ни създава реалността“. Аз съм психолог, живея и работя от дълги години в Испания, присъствала съм на конференции и практически упражнения на Д-р Диспенза в Барселона и Лисабон. За мен той е голям Маестро и прилагам много от нещата, които научих от него в индивидуалните ми терапии. Желанието ми е да поканите психолог, който в едно предаване да сподели с широката публика някои от техниките на Д-р Диспенза за промяна на начина на мислене. Нещо конкретно, което всеки зрител би могъл сам да експериментира. Не мога да ви посоча конкретно лектор, но положително има сред моите колеги. Аз самата не бих могла по разбираеми причини – живея извън България. Темата за промяната на начина на мислене е най–актуалната според мен в нашето съвремие. Има много хора, които искат да направят тази промяна със себе си, но не знат как. На пазара има много книги, които посочват как да мислим позитивно, но конкретни техники почти няма.В този ред от мисли едно такова предаване ще бъде безценно за хората, които проявяват голям интерес към предавнето ви и най–вече за това, че са с отворено съзнание.
  Пожелавам на вас и вашия екип нови творчески успехи и весели презници!
  Сърдечен поздрав, Людмила Викторова

  1. Здравейте,
   моля изпратете ни и статия по темата. Очевидно имате необходимата квалификация и експертиза. Поздрави СК

Коментарите са заторени