Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Магнитни смущения от ниво G1 ще връхлетят Земята на 17 май

Снимка на слънчевата активност от 16.05.18/LBD
Снимка на слънчевата активност от 16.05.18/LBD

В следващите дни предстои поредица от магнитни колебания, някои от които ще бъдат достатъчно силни, затова е важно да се отнасяме с повишено внимание към тях.

Днес е ден на началото на геомагнитно смущение. То ще трае няколко часа, но чувствителните хора може да почувстват лек дискомфорт.

Експертите съветват да избягвате стреса в този ден, да не се преуморявате. Приемайте повече вода или чай.

На17 май започва период на малко по-сериозни магнитни колебания. Метеоролозите препоръчват да не се натоварвате с работа и да избягвате излизанията на открито.

Стойте по-далеч от хора с нестабилна психика и от тези, които проявяват агресия, тъй като това е много конфликтен период, съветват психолози от лаборатория „Лебедев“.

Следващите сериозни магнитни колебания се очакват в края на май и началото на месец юни когато нивата им ще бъдат доста над нормално поносимите.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.