Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Магнитните бури през август ще бъдат със силен интензитет. Ето и датите

През август 2018 година ще има слънчеви изригвания, което ще доведе дискомфорт на жителите на нашата планета.

По данните на специалистите, 70% от земните жители се чувстват зле в периода на магнитните бури. 

Август тази година се характеризира с постоянни магнитни бури ‒ те ще започнат още на 2 и 3-то число.

В този ден ни очаква слабо магнитно колебание, от което трябва да се пазятт хората, които страдат от сърдечно-съдови заболявания. 

Следващата магнитна буря се очаква на 10 август.

Специалистите предупреждават, че хората, страдащи от хронични заболявания, бременните жени и всички метеочувствителни трябва да се погрижат за себе си в този ден. Съветът е да се въздържаме от физически натоварвания. 

13 август ‒ магнитна буря със средна сила. Възможно е обаче да има обостряне при хората страдащи от нервни и психически заболявания. Избягвайте конфликтите и стресовите ситуации. 

6-20 август ‒ силни слънчеви изригвания. Дори най-здравите и физически силни хора може да се почувстват зле.

Възможно е да има спад на силите. Препоръчва се да се избягват физическите натоварвания, спазване на специален дневен режим и правилно хранене. 

29 август ‒ финалната магнитна буря през последния летен месец. Ако има възможност, вземете си почивен ден, защото спадът на силите може да попречи на плодотворната работа.

Внимание – нежелателна е всяка физическа активност. Откажете се от алкохола и вредната храна за този ден. За предпочитане е разтоварващ еднодневен режим и употреба на вода.

Ако следвате тези прости съвети, периодът на магнитните бури ще мине почти незабелязано.

Лебедев лаборатория

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.