Полюси. Земята преминава през силно заредено пространство

Руският учен по геология и минерология Алексей Н. Димитриев има някои изумителни твърдения относно това, което се случва на Земята.

Според него нашата планета преминава през силно заредено пространство. Докато преминаваме през него магнитното поле на Земята и на всички планети в нашата Слънчева система се променя.

Това прави планетите по-ярки. Юпитер също е развил толкова високо енергиен заряд, че се наблюдава видима тръба от йонизирано лъчение между планетата и нейната луна Йо.

Това е било измерено от НАСА преди дни. Вълни от лава се виждат на Йо в нейния най-голям вулканичен кратер.

НАСА е успяла да хвърли поглед към земния свръхзареден радиационен пояс, който също може да е резултат от това преместване в свръхзареденото пространство. Нашата планета е сгушена в центъра на две огромни концентрични понички с мощна радиация.

Радиационните пояси на Ван Алън, които примамват множество заредени частици уловени от магнитното поле на Земята. Документирано е и необичайното космическо време, създадено от тази свръх заредена зона.

Нептун и Уран изпитват подобно явление. И двете планети изглежда са претърпели изместване на полюсите. Дали това показва, че същото ще стане и на нашата планета?

Всички планети изпитват промени в атмосферата. Това важи и за Марс. Планетата излиза от своята ледникова епоха и полярната шапка започва да се ерозира (както на Земята през ледниковата епоха).

Възможно е пространството, през което се движим, да ускори затоплянето на Марс както на Земята.

В резултат от това преминаване през високозаредено пространство на Земята се ускорява изместването на полюсите, повишават се честотата и величината на големите катастрофални климатични събития.

Може би се движим към период на резки промени в температурата подобен на случилият се преди 10 хиляди години.

Адаптивните реакции на биосферата и човечеството към тези нови условия могат да доведат до глобално преразглеждане на видовете и живота на Земята.

Земята изпитва нарастващи болки, докато минаваме през това високо заредено пространство. Все пак е донякъде утешаващо да се знае, че това става и в цялата Слънчева система.

НП/2017

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.