Тайни и загадки

МЪЖЪТ, ЗАЛИЧЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА АНТИГРАВИТАЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ!

Кой е мъжът осъден на 14 години затвор за строенето на антигравитационни летящи чинии?

Антигравитационната технология е известна от десетилетия на тези, които знаят къде да търсят правилната информация. Един от пионерите в тази сфера бил Отис Кар.

Черният бюджет

Тази технология далеч не е конспирация. За нея има безброй доказателства. Това е сфера, в която работят уважавани учени и експерти. Но когато говорим на такива теми трябва да се разучи и света на черния бюджет.

В скорошно проучване, проведено от Мичиганския щатски университет. Екипът открил, че близо 21 трилиона долара липсват и не са отчетени от Департамента по отбраната, както и Департамента по жилищно строителство и градско развитие в САЩ.

Защо това е важно? Защото тези пари ще използвани за нерегистрирани програми, над които Конгреса няма контрол.

С помощта на черния бюджет бива построена една невидима за нас цивилизация с неограничени ресурси. Тя е далеч по-технологично напреднала от „мейнстрийм“ света, който познаваме.

Всеки цивилен, изобретил технология, конкурентна на света на черния бюджет, винаги бива подложен на тормоз и трудно разпространява изобретението си.

Ако то достигне до обществото това би заплашило контрола и властта, която световният елит има над населението.

Анти Гравитация

Антигравитационната технология определено спада към тази категория.

Мнозина експерти и хора, на най-високи позиции в правителства, военните организации и  в секретни програми са дали изявления за нещата, на които са били свидетели.

Някои от тях са различните директори на компанията за космически технологии и отбрана „Lockheed Martin“. Един от тях е Стив Джъстис (Steve Justice).

В платформата „To the stars“ той разказва за технологии които е видял и с които е работил. Според него те са поколения по-напред от тези, с които ние сме запознати.

Интензивно се работи и върху летателни средства наподобяващи НЛО.

Според Джъстис: „Те имитират възможностите, видени при неидентифицирани летящи феномени, чрез система на движение променяща време-пространството.“

Отис Кар

Отис Кар бил един от пионерите в строенето на изключително иновативни за времето си технологии, наподобяващи летящи чинии.

Той дори правил публични демонстрации като бил спонсориран от изключително заможни хора, които давали милиони за неговите разработки.

Запитайте се, биха ли му се доверили толкова влиятелни хора, ако той не постигал резултати?

Неговата цел била да направи успешен полет до Луната на 7 декември, 1959 с изградената от него летяща чиния.

Според Centre of UFO Studies,

„космическият кораб“ на Кар е задвижван от изкуствено гравитационно поле „Carrotto gravity motor“ и не използва гориво.

Енергията бива добита от Слънцето, чрез силата на електромагнетизъм. Технологията която бива използвана се нарича “ Ultron electric accumulator“.

Но две седмици след последния осъществен полет, програмата се закрива. Федерални агенти конфискуват апаратурата и документацията.

Според тях проекта на Кар би сринал монетарната система на САЩ

По-късно той бил обвинен в измама – кражбата на 50 000 долара. Абсолютно ограбен, той нямал възможностт да плати гаранцията си. Следвала 14 годишна присъда.

След излизането му от затвора той изчезнал от радара и почти нищо не се знае за този период от живота му.

Ние трябва да държим съзнанието си отворено, колкото и иновативна и невъзможна да ни се струва една технология. Законите на физиката са направени да се нарушават.

collective-evolution.com