Мъжете в черно. Загадъчните агенти със свръхсекретни правомощия

Всеки е чувал за Мъжете в черно, защото понятието е навлязло дълбоко в поп културата ни. Но ако разгледате историята им, те са много по-тайнствени и страшни от показаното във филмите. Главните въпроси за Мъжете в черно са: Кои са те и за кого работят? Защо се появяват само за да заплашват свидетелите на НЛО?

Досиетата на MUFON разкриват един травмиращ случай и въздействието му върху живота на един млад очевидец на НЛО.

Фактите са следните: Юнион, Щата Мейн, май 1981 година. Лора Дент и родителите й се местят във ферма в Юнион, Мейн. Отдалеченият имот е скътан сред 170 акра земя. Почти веднага Лора изпитала неприятно чувство за новия си дом. Една нощ тя лежала в леглото, когато е стресната от ярка светлина, нахлуваща през прозореца. Момичето погледнало навън и видяло голям дисковиден обект, кръжащ над фермата. Накрая той отлетял. Но дискът продължавал да се връща, и на третата вечер тя го очаквала с бинокъл.

Лора успяла да разгледа добре загадъчния обект с бинокъла и разбрала, че това е някакъв летателен апарат. Дисковидното НЛО висяло на няколко метра от земята, но не това било най-удивителното.

Девойката забелязала три малки фигури, разхождащи се в полето под диска. Внезапно тя осъзнала, че това не са хора. Група извънземни са нахлули в семейната ферма, само на 100 метра от предната веранда на фермата. Скоро те се върнали на летящата чиния и отново изчезнали.

Ден след като вижда странното НЛО, Лора остава сама в семейната ферма, но уединението й не продължило дълго. Тя видяла по пътя да се задава стар черен седан. Направило й впечатление, че колата няма номера. Лора видяла как черната кола спряла до полето и от нея излезли двама мъже в черни костюми. Те се насочили право към мястото, белязано от НЛО-то. Макар житните кръгове да били окосени, Мъжете в черно намерили точното място и започнали да претърсват околността. Взели проби от почвата, растенията, правили снимки.

На следващия ден объркването й нарастнало, когато забелязала нещо странно на ръката си. На нея имало белег с форма на триъгълник. Приличал на родилен белег, въпреки че никога не е имала бенка там. Когато го докоснала, Лора Дент изведнъж получила видение за мъжете в черно от предния ден, които я предупреждават да не премахва знака, и да не казва на никого за видяното.

Фактът, че нещо се е свързало с нея, когато е докоснала белега на ръката си, ни кара да мислим, че става въпрос за някакъв имплант.

Ние се опитваме да създадем импланти, които ще ни помогнат да управляваме компютрите си, и да общуваме мислено помежду си. Лора е толкова уплашена от тези мъже в черно, които може да са й имплантирали нещо в тялото, че мълчала с десетилетия, преди да разкаже за срещата на организацията MUFON.

Този случай е чудесен пример за Мъже в черно, появяващи се изневиделица на мястото на поява на НЛО, които не се колебаят да сплашат дори малко момиче, за да съберат колкото се може повече информация за НЛО-то.

Но продължава да е неясно за кого работят. Без значение дали е за правителството, едрия бизнес, медиите, или дори за извънземна раса, в крайна сметка е все едно и също. Има някакъв висш орган, който е заинтересуван обществото да не научава истината за НЛО.

НП/по документи на MUFON

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.