Новини

Меган и Хари попаднаха под чуждо влияние заподозряха медиите

Съсексови са запленени от модела „Обама“, искат да организират живота си именно както са го направили бившият президент на САЩ и неговата съпруга.

Шок: Стана ясно кой е "мозъкът" зад плана за бягство на Хари и Меган  - 0

Барак и Мишел Обама са съветвали Съсексови относно плановете им за нов живот далеч от британското кралско семейство, пише в. „Дейли мейл“.

Хари и Меган са станали близки приятели с бившия президент на САЩ и съпругата му адвокат, затова са се обърнали към тях за помощ. Внукът на Кралицата и съпругата му искат да се моделират като семейство Обама, които издадоха изключително успешни автобиографии.  

Автобиографията на госпожа Обама се продаде 1,4 милиона копия само в първата седмица след появяването си на пазара. Очаква се книгата да стане най-продаваната автобиография на всички времена, като до сега са продадени 10 милиона копия.

Благодарение на успешната книга пък госпожа Обама тръгна на много доходоносно световно турне, в рамките на което тя произнасяше речи.

Двойката е учредила продуцентска компания и е подписала сделка за филми и документални ленти с Нетфликс. Амбицията им е да продуцират серия от  достойни „хуманитарни проекти“, привличайки участниците в тях със своята „звездна сила“.

Този модел, както се говори, е много привлекателен за бившата актриса Меган. 

Хари също има известен опит в телевизията. Не много отдавна той си сътрудничи в сериал на Apple TV, посветен на психическите проблеми, с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, която също е приятел на Съсексови.

Всички гадаят какво е намислила Кралицата

Разкритието бе направено на фона на бомбастичното решение на Хари и Меган да се откажат от титлите си и ролята си в британския кралски двор. 

Източници от кралския двор потвърждават, че правителството в момента води разговори относно бъдещата роля на отцепилата се двойка. 

Източници, близки до Хари и Меган, заявяват, че двойката „се надява“ дискусиите да намерят „колкото се може по-скоро“ решения на проблема. 

източник