Милан Миланов: Царичина е генна банка. Нибиру се връща през 2030

През 1939 година нацистите са открили в България древно подземие, от където са изнесли много ценности. За целта са построили теснолинейка, за да пренасят златни и сребърни статуи и други богатства от началото на цивилизацията.

Подземен град на Балканите, по-голям от Букурещ, потънало НЛО в Балтийско море. Траките, наследници на Атлантида, са малка част от шокиращите твърдения, които се появяват периодично в интернет.

Стойчо Керев: Казвам здравейте на писателя Милан Миланов. Спекулациите започват от къде, според Вас?

Милан Миланов: Да започна от Троя. Всички знаят, че Троя се намира в Турция, но тя не се намира там. До сега няма нито един археолог, който да казва: „Да, там е“. Няма доказателства. Има много древен град, който навремето е открил Хайнрих Шлиман, но няма доказателства, че това е Троя. Навремето контактувах с две много добри ясновидки. Когато ги попитах къде се намира Троя те ми казаха: „Това е твоят роден край“. Аз съм роден в Царево, бившият Мичурин.

Стойчо Керев: И мислите, че там е Троя?

Миланов: Троя е в Царево
Милан Миланов: Троя е в Царево

Милан Миланов: Не само мисля, но съм уверен. Първата и втората част от поредицата ми написах с помощта на две ясновидки. От третата част работя с човек, който не е ясновидец, но да речем има контакти с акаша. Въпросът беше така зададен: „Моля да ми кажете къде се намира Троя?“. Отговорът: „В град Царево“. Освен това какво крият два специални острова в България? Единият е островът Света Анастасия. Един такъв остров е цяло национално богатство.

Стойчо Керев: Какво крие този остров?

Милан Миланов: Там има пещера, в която са затворени огромни богатства, най-голямото от които е част от Александрийската библиотека.

Стойчо Керев: Достъпна ли е тази информация?

Милан Миланов: Ще бъде достъпна след 15-20 години. Сега не. Просто не може да се влезе вътре.

Стойчо Керев: Не може да се влезе и това е, така ли?

Милан Миланов: Как да се влезе, когато някой трябва да ви пусне там. А как ще ви пусне като не знаете как да влезете.

Стойчо Керев: Това малко ми прилича на случая Царичина?

Милан Миланов: Царичина няма нищо общо с това нещо. Долу в Царичина има съвсем други неща, които се търсят. Царичина е една генна банка.

Стойчо Керев: Какво означава генна банка?

Милан Миланов: Вътре има една генна банка. В България и в света има много генни банки, там се съхраняват гените на човека и на няколко други поколения и раси, които са били преди нас. След това забраниха влизането и доскоро непрекъснато се виждаше, че НЛО кацат и излитат от там.

Стойчо Керев: С какво толкова е интересна България на извънземните цивилизации?

Милан Миланов: Защо само България? Извънземните са тук много преди бялата раса да се създаде. Те са тук много отдавна. Техните бази ги има не само в България. Тя е много ценна и защото тук е най-прекият път към земното ядро.

Стойчо Керев: От тук се стига най-бързо до земното ядро?

Милан Миланов: Да, от тук се дават командите, от тук се получава всичко за командите на земното ядро. Има и други места в света, но тук е най-прекият достъп до ядрото. На тази земя не живеем само ние. Освен извънземните има и друга земна раса, която живее под земята. Има и алтанти, които още живеят под Земята, но те поддържат долу генни банки дори на животните от тяхната ера. Да, звучи малко фантастично.

Стойчо Керев: Информацията за подземни градове, каква е тя?

Милан Миланов: Да, мога да ви кажа, но някои от хората са влизали в тези подземни градове. Говорим за различни градове. Има градове, които са потънали след силни  земетресения.

Стойчо Керев: Какво са изнсли нацистите от България, това е въпрос без отговор дълги години?

Милан Миланов: Много богатства. Нацистите в България са търсили освен генната банка, за която говорим и древни ръкописи. Те са изнесли от нас много злато, предимно златни и сребърни статуи.

Стойчо Керев: Твърди се, че учени нацисти са познавали отлично тайната на технологията на летящата чиния?

Милан Миланов: Да, и са я използвали. Имали са връзка с извънземни. Доказано е. И нещо друго, Мартин Борман къде е? Според мен излита с НЛО и пада в океана с много други. Тук нещата са много по-сложни. Той излита с такава летяща чиния заедно с други германци и една от техните ясновидки.

Стойчо Керев: Окултизъм, древни познания, ясновидство?

Милан Миланов: Няма случайни хора на този свят. При Хитлер има друга енергия, той работи с окултизъм. Той знае много тайни, затова го пускат в един от тези подземни градове. Виница в Украйна. Там където в момента никой не може да влезе. Долу има огромен подземен град. Там има огромна многотонна плоча, която не може да се вдигне по никакъв начин.

Стойчо Керев: Какво е отношението Ви към темата Нибиру?

Милан Миланов: Тя премина в края на 2012 година, но мина твърде далече от Земята и затова не се видя. През 2030 година ще се върне отново.

Планетата прави един зиг-заг, една осморка, и се връща обратно през 2030 година. 2012г. е първият портал, който трябваше да бъде преминат от Земята. 2017 година е вторият портал, който трябва да ни преведе в четвърто измерение.

2030 година е нивото на третия портал. В това време вече човечеството трябва да бъде друго, с друго съзнание, със започнали промени на тялото.

Стойчо Керев: Благодаря за този разговор.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.