Тайни и загадки

Мистерията на звездните портали на Земята – къде са те?

През 2015 НАСА призна, че идеята за земни портали, които мигновено телепортират хора от едно място на друго, всъщност е реалност. Те изучават този феномен от години.

Един от космическите кораби на НАСА, Темис, както и различни сонди от Европа, са събрали достатъчно данни от наблюдения, за да потвърдят, че звездни портали съществуват на много места.

Обикновено те се намират, където далечното геомагнитно поле се сблъсква с преминаващия слънчев вятър. Резултатът е директен мост между Земята и Слънцето.

Чрез стартираната през 2015 мисия на НАСА за магнитосферна мултипликация, ние започваме да разбираме звездните портали все повече.

Те постоянно се отварят и затварят, техните магнитните сили си взаимодействат и по този начин се осъществява потока на енергийни частици между Слънцето и Земята.

Тези точки на пресичане биват наричани „X точки“ от НАСА и учените могат да изчислят къде точно са те.

Бермудският триъгълник

Бермудският триъгълник, или Дяволският триъгълник, е може би най-прочутият звезден портал. 

Той се простира между три точки: Сан Хуан, Пуерто Рико, Бермудските острови и Маями, Флорида.

Счита се за мистериозна локация, в която огромни военни кораби и самолети били „изгубени“  без никаква следа и обяснение от страна на правителството или военните.

Проектът Филаделфия

Проектът Филаделфия, или понякога наричан и „Проект Дъга“, бил създаден с желанието да прикрият унищожителния USS Eldridge, с цел да не може да бъде засечен от вражеските апарати.

Построен върху концепции, подобни на звездните портали, проектът разчитал на технологични разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн.  

Експериментите започнали през 1943 и били до голяма степен успешни.

Всъщност някои свидетели отбелязват, че са видели зелена мъгла в зоната, където е стоял големият кораб.

Последващи експерименти в края на октомври, довели до изчезването на USS Eldridge.

Едновременно с това моряците, разположени на 375 мили на юг от военноморската база Норфолк, Вирджиния, съобщили за появата на кораба няколко минути преди да изчезне.

Алфред Биек, бивш член на екипажа на борда на USS Eldridge и Дънкан Камерън, които по-късно били част от проекта Монтоук, скочили от палубата на кораба, когато бил хванат в хиперпространството и се приземили в бъдещето.

След като пристигнали в лагера „Хироу“  през 1983, те трябвало да се върнат в USS Eldridge, за да унищожат оборудването, което държи кораба в хиперпространството.

Двамата го постигнали успех, преди да изскочат от палубата и да се материализират през текущата година. 

Проектът Монтоук

Базата на въздушните сили Монтоук се намирала в Монтоук, Лонг Айлънд, щата Ню Йорк.

Целта на този изследователски проект, финансиран от правителството на Съединените щати, била да събере допълнителни данни за магнитните полета и техните физиологични ефекти.

След като тайното финансиране било получено от Министерството на отбраната, били проведени различни експерименти.

Бил създаден портал, който позволявал на изследователите да пътуват до далечни места по света на момента.

В резултат на техния успех, изследователите също така разработили времеви тунел, в който бил осъществен контакт с извънземни, както и подземни тунели и методи за препрограмиране на мозъка.

В един от експериментите, летяща чиния се заклещила в един от подземните тунели, като извънземни екипаж настоявал да му бъде даден определен кристал, с който да поправят кораба си.

Изследванията на военния и космически портал

Не е изненадващо да научим, че военните са едновременно проводник и поддръжник на космическите портални изследвания.

С милиарди долари във финансирането на научни изследвания, насочени към различни проекти от Министерството на отбраната, значителна сума била предназначена за военните и създаването на звезден портал.

Ранчо „Скинуокър“

Разположен в окръг Уинта в щата Юта, ранчо Skinwalker – наричано още “НЛО ранчо” – е едно от най-нашумелите области за паранормална активност в САЩ.

Там в течения на 50 се забелязвани житни кръгове, полтъргайсти, НЛО, зловещи вълци, светещи сфери и други странни събития.

Семейството, което притежавало ранчото от 1994 до 1996, казало, че добитъкът им просто изчезнал.

Пронизващите яростно червени очи на огромни животни ги гледали. Те не изглеждаха наранени дори при стрелба с куршуми.

Бизнесменът Робърт Т. Бигълоу силно вярвал, че подобни феномени са изключително важни за оцеляването на планетата ни.

Той създал Националния научен институт и наел някои от най-великите умове в света.

През 1996 организацията придобива ранчото, за да проучи нейната паранормална активност.

Били записани редица необясними събития, включително появата на звездни портали, излъчващи магнитни полета, които били силно разрушителни.

Летящите чинии и НАСА

В началото на юни 2015г., НАСА проведе втори успешен изпитателен полет на летящата си чиния, която преминава под кодовото име на Свръхзвуков деселатор с ниска плътност.

Звездни портали, летящи чинии, единната теория на полето и други технологии са инструменти за създаването на методи за общуване с други същества в галактиката. Те са използвани и за мигновеното прескачане в пространството.

Независимо от това, което мнозина вярват, при продължително проучване, постоянен контакт с други същества ще бъдат направени скоро.

НП 2020/gaia