Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Мистериозни обекти и явления заснети от МКС, спътник и очевидец

МКС в орбита над Земята

Очевидец е заснел с камера мистериозен обект, който описвал фигури и изстрелвал червени светлини в небето над Слау.

Видеото показва странен бял обект, който лети към град Беркшир, после спира и се връща обратно. „Боже мой!“ „Какво по дяволите е това?“, са думите на Фрейзър Файра − очевидецът, заснел видеото. 

„И изглежда, че от него излитат червени огньове и този бял обект ги изстрелва навсякъде.“ Очевидецът е публикувал видео в YouTube, където обяснява какво е видял. А експертите са колебливи да оспорят материала като фалшив.

„В началото ми се стори, че гледам как пада метеорит, а след това той внезапно спря и се върна назад. Опитах се да го запиша, но той изчезна във въздуха,“ −  казва Фрейзър.

„Той се върна след няколко минути и това са кадрите, които записах. В частта, в която той излиза от фокуса, светлината се разделя на два отделни летящи обекта. Това, което не се виждаше в кадъра, са червените искри или огньове, излитащи от него, подобни на електричество“.

Друго странно явление е записано от камерите на Международната космическа станция.

Дали двете НЛО просто са напуснали Земята или нещо в Космоса е било обстрелвано от Земята? На 13 май 2018 г. „Depot Conspiracy “ е засякъл в ефир две аномалии на канала «МКС». 

Той забелязл тези аномалии, когато разглеждал кадри с бавна скорост, защото те се движат с  невероятна скорост.

След две аномалии станала видима виолетова цветна аномалия.

Какво е станало в космоса?

Streetcap1 е записал странно и необичайно астрално явление, появило се на кадрите от спътника Stereo Ahead.

Отначало на кадрите се вижда нормална картина на Слънчевата система, внезапно „нещо“ напълно нарушава изображението, което води до изкривяване на картината на Слънчевата система.

Не е ясно кое е причинило срива, но изглежда, че през пространството преминава огромна ударна вълна.

Инфомакс

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.