Мистериозните Вортекси и тяхното предназначение

Вортексът представлява мощна спирала, завихряща комбинацията на едновременно космически и земни енергии, въртоп от светлина и високи вибрации.

Това са две въртеливи спирали, чиито краища винаги се въртят в еднаква посока и са свързани с дълга ос. Като посока на въртене са съответно два типа:

Ляв вортекс – женски като принцип, свързан с приемането и закотвянето на женската енергия от космоса, по посока на часовниковата стрелка.

Десен вортекс – мъжки като принцип, свързан с разпределението и разпръскването на енергията, срещуположен на часовниковата стрелка.

Но и без да търсите в изчерпателен списък, в тялото на всеки
човек има един естествен вортекс и това е сърцето му.

Не случайно една от най – важните енергийни чакри е сърцето. То е много мощен физически, енергиен и космически център. Тайната на вортеските е, че усилват многократно биополето на човека.

Как да използваме вортекса?

Според посветените, те служат като портали между измеренията, ускорявят и подпомагат развитието на парапсихологически способности.

Те наливат светлина в човека и телата му, подпомагат личното му възнесение. Доколкото нечие възнесение може да бъде тълкувано като лично.

Човечеството е едно цяло и е напътствано от небесните йерархии, които за радост не са скъсали с нас, не са ни забравили, нито пьк изоставили и незримо винаги са около нас.

Винаги преди да използвате мощната енергия на вортекс трябва да помолите пазителя му – същество от небесната йерархия за разрешение.

После в тишина да изчакате отговора и да визуализирате леко и плавно златиста светлина или ослепително бяла светлина, в която се потапяте.

После си представете процеп между енергийните нива, усетете светлината, заляла цялото ви тяло и проникнала и изпълнила цялото ви същество.

Бъдете отворени към усещането и интуитивни, рецептите не са задължителни, а само креативността.

Имате възможност не само да изпитате нови физически и духовни усещания, а и да достигнете до мистично единение с космоса с помощта на пазителите на вортекса.

Накрая не забравяйте да ги помолите за затворят вортекса. Може да помолите и за изцеление на болест или мъчещ ви недъг.

Смята се, че ако се работи и визуализира групово, ефектът ще е много по – силен, усилен допълнително и от свещената геометрия.

Определени храмове са поставени на специфични места на планетата, възползвайки се от кристалната й решетка, за която човечеството тепърва проглежда.

Ние сме още невежи и за знанията и технологиите на предците ни. Те много мъдро от нас са използвали връзката на Земята с космоса, съзвездията и определени планети.

Интегрирането на висшите енергии и принципи възнася планетата и нас самите по плавен и постепенен начин ако е грамотно и правилно направено.

Адриана Георгиева

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.