Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Мистичният начин, по който Вселената ни въздейства

Ние всички сме преживявали странни неща, които се случват щом си помислим за тях. Като някакво съвпадение. Всъщност няма съвпадения или случайности, съществува само синхроничност.

Синхроничността означава, че всичко се случва по една причина. Всяко „съвпадение“ или „случайност“ изпраща съобщение или дава урок. Нашата задача е да ги забележим и осмислим значението им. Ако ги познаваме и разпознаваме, можем да ги използваме правилно.

Всичко в живота ни е свързано – хората в нашия живот, всекидневните неща, които правим, виждаме и преживяваме. Всичко е свързано в една синхронност.

С други думи, ние всички сме част от Вселената, което означава, че всички сме свързани един с друг.

Синхроничността е законът на единството на хората и нещата, които се случват в точния момент. Всяко съвпадение има послание. Ако мислите, че всичко възможно може да се обърка, по-добре помислите какво се опитва да ви каже Вселената.

Начинът, по който работи синхронизирането, е, че когато сме готови за определени хора, събития или възможности, ние изпращаме несъзнателно послание към Вселената.

Тогава тя ни изпраща нещата, за които сме готови. Ние не срещаме любовта на живота си случайно, дори и да изглежда така. Всъщност сме били готови за нея, така че Вселената я е изпратила по пътя ни.

Как да използваме синхронността? На първо място, трябва да вярваме в нея. Трябва да изпращате вибрации навън към Вселената. Само така тя може да ни даде положителен отговор.

Второто най-важно нещо е когато си пожелаем нещо после да му позволите да се случи. Дайте му време да се случи, не насилвайте събитията и не се опитвайте да работите твърде много. Всичко ще се развие точно както трябва да бъде.

Ако обърнем внимание, можем да видим синхронност с хора, събития, числа и всичко останало в живота си. Приемете го и се възползвайте максимално.

Мислете само за положително и забелязвайте малките послания, които Вселената изпраща. По този начин наистина можете да допринесете за постигането на всички ваши желания.

НП/2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.