Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MK-УЛТРА – какво не се казва за програмата, която все още функционира

MK-УЛТРА − най-тайната програма на ЦРУ, която вече е разсекретена, включва сексуално и физическо насилие, тестване на наркотици върху хора без предупреждение, хипноза, контрол на ума и други видове мъчения.

ЦРУ проектира ЛСД с швейцарски производител като част от програмата MK-УЛТРА надявайки се, че биха могли да накарат хората да го вземат и да ги убедят да извършат неща, които да забравят на следващата сутрин, след като премине действието на наркотика.

Тестовете започват с участници, привличани без тяхното информирано желание в хотелска стая от проститутки, които слагали наркотик в питието им. След това агент на ЦРУ ги наблюдавал зад еднопосочно огледало в хотелската стая.

Стигнало се до цели публични домове в САЩ, ръководени от ЦРУ, в които работещите там жени примамвали в тях мъже, но вместо да получават сексуални услуги, те бивали дрогирани и след това − наблюдавани от агенти на ЦРУ.

След това ЦРУ започва да тества и осведомени пациенти в лабораторни условия, наблюдавайки реакциите им към ЛСД и задавайки им въпроси. За тяхно разочарование, вместо да им помогне да контролират мислите на тестваните, ЛСД освобождавало ума им.

Независимо от пропагандната кампания за война срещу наркотиците, която правителството привидно водело, всъщност именно то въвело ЛСД и го поставило в ръцете на обществеността.

MK-УЛТРА включва всевъзможни брутални мъчения, сексуално насилие и други неморални изпитания, извършвани върху тестваните субекти. Агентите на ЦРУ можели успешно да контролират много жертви, голяма част от които били деца.

В документ от 1975 г., адресиран до президента, се казва: „Програмата за наркотиците е част от много по-голяма програма на ЦРУ, целяща да проучи възможните средства за контролиране на човешкото поведение.

Програмата, одобрена от ЦРУ, се провеждала от 50-те до средата на 70-те години, макар мнозина да смятат, че тя съществува и днес.

Експериментите били предназначени да установят наркотици и процедури, които да се използват при разпити и изтезания, за да се отслабят жертвите и да бъдат принудени да си признаят посредством контрол над съзнанието.

Повечето от документите относно MK-УЛТРА били унищожени от ЦРУ. Не било необичайно противящите се пациентите да бъдат принудително подлагани на сензорна депривация или електрошокова терапия, тестовите субекти да реагират отрицателно, а мнозина от тях – да изпаднат в постоянна кома.

Жертвите бивали дрогирани, за да спят със седмици. Събуждали ги ежедневно само, за да упражняват мощни електрошокови въздействия върху мозъка им. В резултат субектите загубвали всичките или част от спомените си, а някои губели способността да контролират телесните си функции и да говорят.

В хода на експериментите имало и смъртни случаи и то не само измежду тестваните − имало и мистериозни убийства/самоубийства.

Финансирането на експериментите на MK-УЛТРА обяснява ролята на елита и на масоните в тази програма. Връзката на елита с MK-УЛТРА е дълбока и някои от подземните практики, вдъхновени от MK-УЛТРА, все още се случват.

Бивш специален агент на ФБР и ръководител на техния офис в Л.А. е работил по разкриването на информация за педофилия, сексуално насилие и сатанински ритуали изпълнявани от елита, някои от които са свързани с MK-УЛТРА.

Въпреки, че MK-УЛТРА приключва през 70-те години, мнозина разобличители твърдят, че продължава да се използва засекретената програма, наречена Monarch Mind Control (MMC), която включва използването на деца като изпитателни обекти.

MMC била техника за контрол на съзнанието, която съчетава окултни ритуали, психология и невронаука, за да създаде алтер его в желания субект. Мнозина смятат, че програмирани по програмата Монарх роби впоследствие са били използвани при поискване от елитна група за различни дейности − ритуали, представления, доставяне на послания и други практики.

В реч от 1992 г. уважаваният автор и психолог д-р Кори Хамънд говори за MMC и разкрива, че наистина е прилагано насилие по време на изпълняваните ритуали.
Комедийната актриса Розанна Бар също прави шокиращи изказвания, че Холивуд и развлекателната индустрия са доминирани от MK-УЛТРА и до днес.

Кори Фелдман (холивудска звезда като дете) разкрива: „Проблем номер едно в Холивуд беше е, и винаги ще бъде педофилията. Това е най-големият проблем за децата в тази индустрия и най-голямата тайна.

Бях заобиколен от тях, когато бях на 14 години, те бяха навсякъде – като лешояди. Имаше един кръг от по-възрастни мъже, които се бяха заобиколили с група деца и всички имаха или лично влияние, или връзки с влиятелни хора в развлекателната индустрия“.

Може MK-УЛТРА да е приключила през 70-те години, но ясно е, че цикъла от техники за ритуали, злоупотреба и контрол на ума, участвали в експериментите, не е приключен.

Настоящата статия отразява само върха на айсберга, когато става дума за правителството и за участието на елита в програмите, свързани с контрола на ума и програмирането.

НП/СЕ 2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.