Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ГОЛЯМО КОСМИЧЕСКО ТЯЛО е забелязано близо до Земята?

Руски журналист засне загадъчна планета близо до Земята 

Руският интернет журналист Валентин Дегтерев твърди, че наскоро гледал предаване на живо уеб камерата на борда на Международната космическа станция и неочаквано забелязал нещо странно. 

Според него, в светещата атмосферна корона на Земята се показал загадъчен обект, напомнящ отделна планета.

Предполагаемото небесно тяло се виждало сравнително добре в края на хоризонта и той побързал да запише излъчването на видео. 

Трябва да се отбележи, че Луната в този момент се е намирала на противоположната страна на Международната космическа станция, затова явно не може да става дума за естествения спътник на нашата планета.

Но какво би могло да бъде тогава? Авторът на находката предполага, че пред нас е легендарната Нибиру, известна още като Планетата Х. 

Смята се, че когато този астрономически обект се доближи на критично разстояние до Земята, нашето крехко „синьо кълбо“ го очаква гибел. Нима това ще стане съвсем скоро? 

Да се надяваме, че Валентин Дегтерев греши в своите предположения и никаква катастрофа от вселенски мащаб не предстои.

Във всеки случай, специалистите на НАСА не изказват по този повод ни най-малка загриженост.

Те явно знаят за този загадъчен обект много повече от уфолога, но не коментират поредната космическа тайна.

Дали това е така вижте във видеото.

Езорейтер

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.