Новини

Много странно явление бе наблюдавано в небето на Дубай

Много странно явление се наблюдава през нощта в небето от жителите на Дубай. Обекти с невероятни размери, наподобяващи планети, се надвиснаха над главите на очевидци.

Видеоклипове на няколко очевидци бяха публикувани в мрежата и вече предизвикаха разгорещени дискусии сред уфолози и други изследователи.

Според известния уфолог Скот Уоринг за едно видео с НЛО средно има около 500 очевидци, които по различни причини не са уловили наблюдаваната аномалия.

Дубай, странно явление

В този случай са направени два или повече видеозаписа. Това предполага, че странни обекти могат да бъдат наблюдавани от хиляди хора.

Нетизените предложиха различни версии. Някои предполагаха, че „дългоочакваната“ планета Нибиру се е приближила до Земята заедно със нейния спътник.

Други смятат, че представители на извънземни цивилизации най-накрая са решили да осъществят контакт с човечеството, за което привличат вниманието на земляните по толкова необичаен начин.

Някои изследователи предполагат, че това е един вид „космически мираж“ като пустинен.

Изкривяванията в земната атмосфера създадоха своеобразна леща, която визуално приближи небесните тела до нас. Остава само да разберем какви са тези обекти.

Все още не са получени коментари от учени относно това явление.