Новини

Многоизмерното съзнание или кой укрива безсмъртието?

Тайните общества, които създадоха всички религии, са същите, които създадоха ортодоксалната наука. Този свят е всичко, което съществува.

Ние произлизаме от забвението и след един период на пробуждане на съзнанието за няколко секунди се връщаме към забвението. Невероятно е, че за такова твърдения се получават титли и големи заплати.

Въпросът е – Кой налага тази реалност?

Кой спира похода към вечността?

И още по-въжният въпрос е – Къде се крие безсмъртието? Изглежда, че тези два въпроса противостоят на съвремието. Или просто не получават коректен отговор. Зловещо, нали?

А отговорите са завещани милиони години преди да се появим. Или просто са оставени във вечното невреме, за да ги прочетем отново.

Наука и религия имат много общи неща

но едно е ключово: и двете казват, че контролът върху живота не е вътре в нас, а е някъде навън.

Ортодоксалната наука твърди: „Винаги е просто една случайност. Това е просто късмет.“ А религията отсича категорично: „Съдбата ви се контролира от това дали служите и правите както казва Бог“.

Религията е използвана толкова дълго и все още продължава да се използва, за да контролира хората и да изключи съзнанията им от това кои са те в действителност. Всъщност изключването е от истинския живот.

И когато хората нарастващо през последните два века започнали да не вярват в тази измама, се появила ортодоксалната наука, за да ги завлече на дъното.

Укриване на познанието

Всъщност създателите и на науката, и на религията са били високо посветени в мрежата на тайните общества и езотеричните школи. Те са знаели, че и двете версии, които предлагат са пълна глупост.

Ако не вярваме на нито една от тях, можем да видим какво се опитват да скрият от нас.

Дава ни се да избираме или да сме контролирани от Бог, или да сме една космическа случайност. Изключително опростено и унизително за безсмъртието на душата.

Ние не сме едно същество, живеещо във физическия свят.

Ние сме всичко, което съществува

Все повече науката започва да потвърждава това, което мистици и други хора твърдят от хилядолетия.

Всичко съществуващо в цялото сътворение в това и другите измерения е същата енергия, в различни състояния. И вибрационното й състояние решава като как ще се изяви тази енергия.

Следователно ние не сме едно физическо тяло. Това е нашият генетичен костюм, с който преживяваме в този свят.

Това, което сме е едно многоизмерно съзнание, което вдъхва живот на тялото. И въпросът е с колко от това съзнание ще се свържем? С малко или със значителна част от него.

Има връзка между нашия духовен и енергиен „аз“, и физическия „аз“, която е определена като системата на чакрите. Думата произлиза от санскрит и означава светлинни колела.

Да се опазим от стреса

Ето защо когато силно емоционално се стресираме първото нещо, което се случва е загубата на трезва мисъл.

Тъй като дисбалансът на емоционално ниво се пренася на ментално ниво тогава ние загазваме здраво. Ако този емоционален дисбаланс продължи, той накрая се пренася на най-ниското ниво на тази система, което е физическото.

И такава голяма част от манипулацията на човешкото мислене, възприемане, нагласи и емоции е била създадена да затвори тези нашите чакри, за да можем да се свържем само с частица от многоизмерното безкрайно Съзнание, от което сме част.

„Материята е просто енергия, кондензирана до ниска вибрация. Ние всички сме едно Съзнание, преживяващо себе си субективно. Смъртта не съществува. Животът е само един сън и ние сме представата за самите себе си.“, казва Бил Хикс, америански комик.

И това е разковничето. Това, което си представяме че сме е това, което създаваме физически.

Когато осъзнаем, че всички сме необикновени ще живеем необикновен живот.

НП/по Дейвид Айк