Тайни и загадки

Момичето с крушите. Удивително пътуване във времето

Най-удивителната историята

за пътуване във времето е несъмнено тази, която е наречена „Момичето с крушите“. Историята започва в далечната 1905 година. 

Родители в малко селце изпращат дъщеря си до дерето да събере плодове за десерт. Неочаквано момичето изчезнало, като цялата община започнала да я търси.

Мястото се претърсвало в продължение на няколко дни, но безуспешно. И като не открили и следа от момичето се отказват от търсенето. Сякаш било погълнато в земята.

Петдесет и три години по-късно,

момичето си дошло у дома, точно така сякаш, че било навън за  няколко минути. 

Родителите му се били променили поради неумолимото течение на времето, но малката се появила на същата възраст. Досущ като деня, в който изчезнала преди десетилетия. 

Момичето по-късно ще разкаже, че докато да събирало круши, видяла едно много висок същество облечено в бяло, което привлякло вниманието и. 

Тя смело го придружила навътре в една пещера, след което се спуснали по стълба до някаква странна на вид на градина. Там имало и други бели същества. 

Момичето си поприказвало с тези хора, а след това първото същество я  взело и върнало обратно до мястото, където тя била отишла да бере круши. 

След изчезването на детето през 1905 година,

пещерите били покрити с камъни, така че да не се губят повече хора. Чамоко е едно от най-специалните места в света за търсачите на НЛО не само от Испания, но и от всички страни. Тук сънищата са като реални.

Туристи от цял свят описват преживяванията си като свърхестествени и дори има свидетелски показания за виждане на НЛО.

Въпреки, че има малко научни доказателства

огромното количество свидетелски показания са не само спекулации, защото нещо очевидно се случва там в действителност. 

НЛО, бели същества, телепортации, странни песнопения и редки светлини са само част от историите,  повечето от които известни на местните жители от Тенерифе.

Око планеты