Новини

Мрачните тайни на Йезуитския орден, който управлява планетата

„Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители.“ – Матей 7:15

„Ние дойдохме като овце и ще властваме като вълци“ – Франческо Борджия, Трети генерал на Ордена на Йезуитите.

Обществото на Иисус, по-добре познато като Орденът на Йезуитите, е християнски религиозен орден на католическата църква.

Орденът бил официално утвърден през 1540 от Папа III с една единствена цел – да унищожат протестантството и да възстановят властта на папата в цял свят.

За да осъществят тази монументална задача те използвали всякакви методи на псевдо-образование, социални програми, внедряване и всякакви други лукавости, които биха могли да бъдат измислени.

Днес те продължават да жънат огромен успех. Както и настоящият папа – Франциск, който е бил на някои от най-високите постове на Ордена в Аржентина. Той е също така и първият папа йезуит.

Замисляли ли сте се защо той е толкова силен поддръжник на науката?

Днес повече от всякога ние сме слепи към практиките на Йезуитите и тяхната зла същност. Какво трябва да знаем за тях?

Папа Климент XIV премахнал йезуитското общество през 1773

Интересите на католическите нации и тези на Йезуитите далеч не са съвпадали. Противниците настоявали от Римокатолическата църква да премахне веднъж за винаги ордена.

Нациите упражнили значителен политически натиск върху папа Климент XIII. Но той починал преди да може да направи каквото и да е по въпроса.

Тази задача се паднала на наследника му, Климент XIV. След като подписал декрет за тяхното премахване той казал: „Подписах моята смъртна присъда.“

Само след 9 месеца той бил мъртъв.

Фюрера за Ордена

Хитлер изградил СС и партията си по модел на организационната структура на Йезуитите

Според Валтер Шеленберг, началник на разузнаването на нацистите, „Организацията на СС e съставена и изградена по принципите на Ордена на Йезуитите.“ и продължава:

И Ленин също, доколкото знам. Светът не е познавал нищо толкова прекрасно, колкото йерархическата структура на католическата църква.“

Хитлер: „Има много неща, които съм взел от Йезуитите, за да изградя партията. Ще ви споделя моята тайна. Ще основа Орден. Ние ще възпитаме младеж, която ще разтърси света“

Хитлер се спрял и казал, че не може да разкрие повече за момента. Според Франц фон Папен, още един влиятелен нацист „Третият Райх е първата световна сила, която не само приема, но и използва на практика върховните принципи на папството.“

Йезуитите са установили най-голямата мрежа от училища и университети в света

През последните 400 години Орденът на Йезуитите са установили най-голямата и влиятелна мрежа от образователни институции в света.

Сред възпитаниците на тези уважавани училища и университети има множество добре познати личности.

Така Йезуитите са изградили и изваяли умовете на редица световни лидери. Орденът е създал поколения от политици и религиозни лидери, които приемат идеите на Римокатолическата църква и нейната доктрина.

Дългата ръка на Ордена

Агенти на Йезуитския орден са отговорни за убийствата на множество държавни лидери през вековете. Дали тази хипотеза е вярна или не, споровете продължават.

От друга страна се твърди, че орденът е отговорен за отстраняването на държавни лидери, които се опитали да ограничат влиянието на тайното общество.

Сред тези личности са Кралете Анри III и Анри IV, Царете Александър I и Александър II, Ейбрахам Линкълн, Джон Кенеди и президентът на Мексико Бенито Пабло Хуарес.

Ейбрахам Линкълн много добре знаел за намеренията на Йезуитите. Той твърдял:

„Не се боря само срещу американците от Юга. А също и срещу папата в Рим, неговите коварни Йезуити и техните слепи и жадни за кръв роби.“

Кой контролира тайните общества?

Йезуитите контролират всички тайни общества, подготвящи Новия световен ред

Смята се, че Йезуитите контролират обществата на Масоните, Малтийския орден, Билдербергите и най-високите нива на Опус Деи.

Според някои източници ако проследите йерархията на Масоните и стигнете до самия връх ще откриете, че там седи и индивидът, върховен лидер, генерал на Ордена на Йезуитите – Черният папа.

Инквизицията

Малко след като папа Павел III утвърждава ордена на Йезуитите през 1540 и възстановява закритата съдебната система на Римската инквизиция.

Папа Павел III предоставил контрол над нея на Йезуитите, които придобили изключителна сила и влияние. Тази сила била използвана за унищожението на всички „еретици“.

Тридесетгодишна война в Германия била предизвикана от Йезуитите, за да отнемат легалните права на религиозна проповед на протестантите.

Според историците, заедно с милиони жертви от други войни папския Рим е пролял кръвта на около 68 милиона души. Дали това не е хиперболизирано? Отговорите остават неизказани на глас, а догадките и съмненията се засилват.

И всичко това, за да бъде постигната религиозна доминация.

А дали Орденът контролира ставащото по света в наши дни без да го осъзнаваме, кой знае?

worldslastchance.com