Новини

Мрачните тайни на Йезуитския орден. Нямате дори малка представа

„Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители.“ – Матей 7:15

„Ние дойдохме като овце и ще властваме като вълци“ – Франческо Борджия, Трети генерал на Ордена на Йезуитите.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Обществото на Иисус, по-добре познато като Орденът на Йезуитите, е християнски религиозен орден на католическата църква.

Орденът бил официално утвърден през 1540 от Папа III с една единствена цел – да унищожат протестантството и да възстановят властта на папата в цял свят.

За да осъществят тази монументална задача те използвали всякакви методи на псевдо-образование, социални програми, внедряване и всякакви други лукавости, които биха могли да бъдат измислени.

Днес те продължават да жънат огромен успех. Както и настоящият папа – Франциск, който е бил на някои от най-високите постове на Ордена в Аржентина. Той е също така и първият папа йезуит.

Замисляли ли сте се защо той е толкова силен поддръжник на науката?

Днес повече от всякога ние сме слепи към практиките на Йезуитите и тяхната зла същност. Какво трябва да знаем за тях?

Папа Климент XIV премахнал йезуитското общество през 1773

Интересите на католическите нации и тези на Йезуитите далеч не са съвпадали. Противниците настоявали от Римокатолическата църква да премахне веднъж за винаги ордена.

Нациите упражнили значителен политически натиск върху папа Климент XIII. Но той починал преди да може да направи каквото и да е по въпроса.

Тази задача се паднала на наследника му, Климент XIV. След като подписал декрет за тяхното премахване той казал: „Подписах моята смъртна присъда.“

Само след 9 месеца той бил мъртъв.

Фюрера за Ордена

Хитлер изградил СС и партията си по модел на организационната структура на Йезуитите

Според Валтер Шеленберг, началник на разузнаването на нацистите, „организацията на СС e съставена и изградена по принципите на Ордена на Йезуитите.“

Йерархията в СС имитирала тази на католическата църква. По думите на Хитлер: „Преди всичко останало аз съм се учел от Йезуитите.

И Ленин също, доколкото знам. Светът не е познавал нищо толкова прекрасно, колкото йерархическата структура на католическата църква.“

Хитлер: „Има много неща, които съм взел от Йезуитите, за да изградя партията. Ще ви кажа една тайна. Аз ще основа Орден. Ние ще възпитаме една младеж, която ще разтърси света“

Хитлер се спрял и казал, че не може да разкрие повече за момента.

Според Франц фон Папен, още един влиятелен нацист „Третият Райх е първата световна сила, която не само приема, но и използва на практика върховните принципи на папството.“

Йезуитите са установили най-голямата мрежа от училища и университети в света

През последните 400 години Орденът на Йезуитите са установили най-голямата и влиятелна мрежа от образователни институции в света.

Сред възпитаниците на тези уважавани училища и университети има множество добре познати личности.

Така Йезуитите са изградили и изваяли умовете на редица световни лидери.

Така те създали поколения от политици и религиозни лидери, които приемали идеите на Римокатолическата църква и нейната доктрина.

Дългата ръка на Ордена

Агенти на Йезуитския орден са отговорни за убийствата на множество държавни лидери през вековете.

Йезуитския орден е отговорен за убийството на голям брой държавни лидери, които се опитали да ограничат влиянието на тайното общество.

Сред тези личности са Кралете Анри III и Анри IV, Царете Александър I и Александър II, Ейбрахам Линкълн, Джон Кенеди и президентът на Мексико Бенито Пабло Хуарес.

Ейбрахам Линкълн много добре знаел за злите намерения на Йезуитите. Той твърдял:

„Не се боря само срещу американците от Юга. А също и срещу папата в Рим, неговите коварни Йезуити и техните слепи и жадни за кръв роби.“

Кой контролира тайните общества?

Йезуитите контролират всички тайни общества, подготвящи Новия световен ред

Смята се, че Йезуитите контролират обществата на Масоните, Малтийския орден, Билдербергите и най-високите нива на Опус Деи.

Според някои източници ако проследите йерархията на Масоните и стигнете до самия връх ще откриете, че там седи и индивидът, върховен лидер, генерал на Ордена на Йезуитите – Черният папа.

Инквизицията

Малко след като папа Павел III утвърждава ордена на Йезуитите през 1540 и възстановява закритата съдебната система на Римската инквизиция.

Папа Павел III предоставил контрол над нея на Йезуитите, които придобили изключителна сила и влияние. Тази сила била използвана за унищожението на всички „еретици“.

Тридесетгодишна война в Германия била предизвикана от Йезуитите, за да отнемат легалните права на религиозна проповед на протестантите.

Според историците, заедно с милиони жертви от други войни папския Рим е пролял кръвта на около 68 милиона души.

Всичко това, за да бъде постигната религиозна доминация. А дали те контролират всеки аспект от живота без да го осъзнаваме, кой знае?

worldslastchance.com