Новини

Мухоловката е закачена преди 8 години. Отровата Covid-19 подейства

Още през 2012 ЕС публикува комикс на официалния си сайт

Никой не обръща внимание на тази странност. Зловещата истина е разкрита едва днес от любознателни читатели.

Сериозните бюрократи, които четат страницата не виждат по-далеч от пълния си портфейл. Те нямат ни най-малка представа какво има в текста.

Заблудата, в която живеем е по-тежка отколкото можем да си представим. Фактите са пред нас. Но ние сме хипнотизирани от бавното поклащане на мухоловката висяща от тавана.

Когато конспиратолозите твърдят, че всичко вече е добре показано и написано мнозина се надсмиват.

Едно от най-ярките доказателства за подобна проява на нехайство към предупрежденията на четящите отвъд светските хроники е публикацията на ставащото днес, още преди 8 години в страницата на ЕП.

Защо е това ли? Защото е важно да се даде шанс на мухите да се подготвят за сладката пръчица окачена на тавана преди да се залепят за нея…и умрат.

Сюжет: След контакт с животни на пазар в Китай тръгва пандемия от Вирус 1049, следва дезинформация от СЗО, борба за първа ваксина и всичко останало. Историята днес е повече от популярна. Тя е бестселър.

Ето комикса на официалния сайт на ЕП:

https://op.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/4cc2ea93-d003-417e-9294-1103a6ee877d

Заедно с този комикс, романът на Дийн Кунц „Очите на Мрака“ (за вируса Ухан-400) и симулацията „Event 201“ любопитните съвпадения стават вече доста.

Но в случая шокиращото е, че именно ЕС го публикува официално. Това става преди 8 години. И никой дори не се досеща колко зловещо е заложена бомба с часовников механизъм.

И всичко е под формата на фантастичен разказ, което е повече от перверзно отношение към гражданите на Европа.