Новини

На какво можем да станем свидетели с въвеждането на 5G мрежата?

Ново изследване показва как честотите, използвани в оръжията за контрол на тълпите, които физически въздействат върху нашата биология са в основата на новата 5G мрежа, която се внедрява.

С над 2000 проучвания и многобройни причини за безпокойство относно това защо на индустрията е разрешено да прилага тази технология без подходящо тестване на нейната безопасност за здравето?

Много държави по света са забранили WiFi съоръженията и поставянето на кули за мобилни телефони в близост до начални училища и детски ясли.

Всичко това поради доказателствата, че те не са безопасни и могат да увредят здравето по много начини.

Изглежда много неетично корпорациите, които контролират този пазар да продължават да произвеждат и рекламират тези услуги.

Правителствените агенции не успяха да се справят с това, което се случва независимо от факта, че стотици учени и вестници от години призовават то да се направи ​​.

Честотите, използвани като оръжия за контрол на тълпите, лежат в основата на най-новата мрежа, известна като 5G.

Този вид технология взаимодейства с човешката кожа и очи. Миналата година шокиращото откритие беше направено публично достояние посредством израелски изследвания, представени на международна конференция по темата.

Човешките потни канали действат като редица спираловидни антени, когато са изложени на вълните с тези дължини, излъчвани от устройствата, които използват 5G технологията. 

Тези технологии вече се разпространяват независимо от предупрежденията на учените.

Трябва да се направят повече проучвания на въздействието им върху човешкото здраве преди тяхното одобрение, но това не беше сторено.

Американската, руската и китайската агенции по отбраната разработват оръжия за контрол на тълпите, които разчитат на способността на тази електромагнитна технология да създава усещане за парене на кожата.

Вълните се използват от армията на САЩ в пушките за контрол и разпръскване на тълпи, наречени „Система за активно отхвърляне“. 

Ами можете да не използвате 5G технологията – можете да използвате кабелна връзка за интернет, която е по-безопасна и по-бърза от безжичната.

Можете да изключвате устройствата, които излъчват тези електромагнитни вълни докато спите.

И както казват в Америка: „Можете да бъдете здрави.“

Arjun Walia/ CE, Canada