Тайни и загадки

Накратко за ХААРП – секретният проект, който все още работи

Свръхсекретният проект на правителството,

който може да унищожи света. Един от най-опасните проекти, които американското правителство някога е предприемало. Когато се насочи към небето,

може да промени времето. С милиард вата лесно може да се премести облак където и да е с помощта на ХААРП. Когато се насочи към земята, може да предизвика земетресения и цунами.

Когато се насочи към човек,

може буквално да го побърка. Това е Смъртоносният лъч. Проектът ХААРП e една истинска кошмарна машина. Големите петролни компании разработиха ХААРП технологията.

Но когато американското правителство осъзнало неговия голям потенциал, то изкупило цялата плантация с антени. По времето, когато ХААРП започва работа през 1993 г., е била в ръцете на военните.

Лъчът, който излъчва ХААРП изглежда,

че се базира на серия патенти за наземна оръжейна система. Ракетна отбрана и контрол над времето.

Нискочестотните вълни, които ХААРП генерира, могат да проникнат доста по-дълбоко от океанските дълбини. Могат да проникнат в човешкия мозък.

Нискочестотните вълни, които ХААРП генерира, могат да проникнат доста по-дълбоко от океанските дълбини. Могат да проникнат в човешкия мозък.

Тази ниска честота,

която позволява да се комуникира с дълбоководни подводници, е същата, с която работи човешкия мозък. Мозъчните вълни на практика са радиовълни. Мозъкът може да се влияе от външни сигнали.

Контрол над ума? Това звучи доста пресилено. Но манипулиране на времето изглежда правдоподобно.

На снимка направена точно преди

огромното цунами да удари брега на Индонезия се има нещо странно. Това, което се вижда на нея е, северно сияние.

То се появява винаги, когато има електромагнитно събитие в йоносферата. Казват, че когато ХААРП бил включен, се появили различни цветове.

Заключение

Друго интересно покрай цунамито е, че не е имало никакви предшестващи сигнали за него. То просто се е случило. Колко често може да се наблюдава северното сияние в Индонезия? Вероятно никога.

Официално, гигантският комплекс от антени близо до село Гакона извършва комуникационни изследвания.

Но разгарящата се теория на конспирацията твърди, че ХААРП всъщност е оръжие. С възможност да свали самолет, да манипулира природата, както и да управлява съзнанието.

Джеси Вентура