НАПРАВЕТЕ ДИЗЕЛА 5 ЛЕВА, А МАЙЧИНСКИТЕ – 30 ДНИ

Абе направете дизела 5 лева за литър, хляба – 5 лева, майчинството – 30 дена /така де, какво ще ви се мотаят да кърмят и гледат бебета/.

Спрете детските добавки. Пенсиите – не повече от 150 лева . Закрийте всички държавни болници. Данъците – поне със 100 процента ги увеличете. Каква е тая лиготия всеки с кола и жилище…

Махнете тотално Ботев, Вазов и Левски от учебниците, и го заменете с “ благотворно и полезно съжителство с турските просветители и благодетели“.

Не забравяйте да намерите още огнища на шап, свински, пилешки, патешки грип, чума – задължително, и не само по животните, а и по хората.

Тия калпазани – от 4 до 10 годишните – им вкарайте матури по ядрена физика и генетика. Уплътнете им многото свободно време с уроци по урду и мандарин.

А, да, на „врякащите майки с уж болните деца“ им спрете парите до стотинка, забранете им да излизат от домовете си.

Тайните арести не за 48 часа – направете ги за по месец /през това време задържания ще си признае, че е убил Хитлер, Александър Македонски и Мечо Пух /.

Вкарайте още 100 000 човека в държавната администрация, защото сега са много малко и не смогват . Направете им заплатите 5 000 лева /гарантирано ще гласуват за вас/.

Учителите, тях хубаво ги подкарахте с това да учат и преподават и на цигански. А, да, за циганите – много е важно. Дайте им депутатски имунитети.

Никакви дела срещу тях, помощи – поне по 3000 лева. Ток, вода – напълно безплатно, разбира се.

Дайте им по една брадва – да не се затрудняват като ни разбиват домовете и ни ограбват, да им е и лесно да ни убиват и изнасилват.

Български Хелзинки комитет – направо им дайте на тях Съд и Прокуратура. И последно – за Коледа на всички българи по едно въже да се обесим, да не ви пречим и „врякаме“ под прозорците.

А, да, и да не забравите да си вдигнете заплатите и нови коли да си поръчате, отпуските си ги направете 360 дни в годината /5 дни са ви достатъчни да си разпределите кой, колко ще заджоби от бюджет и европейски програми/.

Та исках да ви помоля, скъпи, уважавани и обичани управляващи: довършвайте ни по-бързичко, че така „на час по лъжичка“ много ви мъчим. Да се свършва вече тая българска драма.
Проклети да сте.

Из записките на Кеворк Кеворкян

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.