Астронавт на НАСА направи изявление за извънземните. После се обърна на 180 градуса

Бившият астронавт Алън Бийн е един от дванадесетте човека, стъпили на Луната и сега разказва своята история за извънземните. Алън Бийн е бил пилот астронавт на борда на Аполо 12 на лунната мисия през 1969 г. и заявява, че не вярва извънземните някога да са посещавали Земята. 85-годишният бивш пилот смята, че ако е имало такъв контакт, то тази високотехнологична цивилизация би заявила по някакъв начин присъствието си и би споделила високотехнологичните си достижения.

Неговото категорично становище влиза в остро противоречие с безбройните конспиративни теории за огромното количество доказателства за древни посещения на чужди космически апарати. Много от тях твърдят, че световните лидери разполагат с информация за тези посещения и умишлено не я разкриват.

Бийн счита, че напредналите чужди цивилизации ще бъдат приятелски и дружелюбно настроени. Но не вярва те да са посещавали някога Земята. Една от причините да не вярва в древните контакти е прозаична. Една приятелска, дружелюбна и по-напреднала цивилизация от земната, би установила контакт. Първите думи биха били: „Ние знаем от нашите изследвания, че вие страдате от различни видове смъртоносен за хората рак. Но ние решихме този проблем преди повече от 50 години, ето ви готовите знания и как да ги прилагате. Възползвайте се за ваше благо.“ Той смята, че когато ние сме в състояние да пътуваме до далечни галактики, ще постъпим по същия начин. Въпреки това астронавтът е убеден, че извънземните съществуват.

„Съществуват милиарди звезди и планети около тях, така че статистически погледнато трябва да същестуват много планети с извънземен живот. Вероятно някои от тях са на нивото на земната цивилизация от преди 100 000 години. Други са на нашето ниво, но вероятно съществуват такива, които са хиляди години по-напреднали от нас.“

Изследователската група Paridigm, под ръководството на Стивън Басет е единствената регистрирана в САЩ лобистка група по въпросите на извънземните цивилизации. Басет е убеден, че световните лидери крият тайните за същестуването на извънземните цивилизации и настоява за тяхното разкриване. Той заявава, че „доказателствата, че извънземните са посещавали Земята са неоспорими“.

НП

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.