Хипотези

НАСА ИЗСЛЕДВА ДРЕВНА ПРАКТИКА И СЕ ПРОИЗНЕСЕ

Изкуството на слънцеядството (Sun Gazing) – умение човек си набавя енергия чрез гледане на слънцето в определени часове, когато UV излъчванията са най-слаби – не е новост.

Смята се, че освен сила, то носи яснота на тези, които го практикуват редовно. Често е приписвано като способ само на по-привилегированите класи.

Боси пред слънцето

Прието е слънцеядство да се практикува на бос крак върху естествена повърхност като пръст, кал или пясък. Обикновено се започва със сесии от по 10 секунди директно вглеждане в слънцето. С продължение на времето се достига до 45 минути или повече.

След като енергията на слънцето е поета от човека, той продължава да ходи бос за определен период от време. Така отдава от енергията и на Земята и се превръща в осъзната брънка от космическата верига.

Има научни доказателства, свързващи ходенето бос с духовно пробуждане и промени в мисловните процеси.

НАСА и слънцеядството

Индиецът Хира Ратен Манек е изследван от НАСА, в опити да се разкрие повече информация по въпроса с енергията от слънцето.

Хира живее в продължителни периоди, разчитайки единствено на слънцеядство за енергия, вместо на храна или добавки.

След обширни проучвания НАСА установява, че начинът му на живот му е дал необичайно високо ниво на издръжливост и съвършено здраве.

Не практикувайте без подготовка

Имайте предвид, че практиката, освен всичко друго, показва двойствеността на въздействието, което нашите действия могат да имат.

Необятната енергия на слънцето може да причини толкова много вреди в някои контексти, но този случай е използвана като жизнена сила.

Последователите на практиката вярват, че слънцето има много различна индивидуалност в различните часове на деня.

Сутрешното слънце се смята за красиво, докато следобедното слънце е безмилостно, а вечерното – самодоволно. Това позволява на слънцеядците да избират различни ефекти, които искат да постигнат.

disclose.tv