Тайни и загадки

Най-голямата измама. Вие можете да не й повярвате, но другите

Включването в електричното поле на земята и използването на свободна енергия предизвиква различни внушения за голямата заблуда, с която обилно ни заливат.

Основният стимул за тази публикация дължим на учения Евгений Корольов.

Той документира доказателства, че преди сто и повече години на планетата често се използва атмосферното електричество.

И то без никакви проблеми. Всичко това е било напълно безплатно. Ето една малка селекция от снимки тук, а вие след това  преценете с каква информацията предпочитате да ви хранят.

За да разберете какво се случва наистина не спирайте да търсите

Ето осветлението преди около 200 години. Всичко е светело със студена светлина. Вечерите са били цели илюминации.

Тук са показани куполните генератори. Те концентрират атмосферния заряд и го предават за използване за осветление и отопление. Тези генератори буквално са били навсякъде.

Това е обществен транспорт. Както виждате, няма кабели.

Можете да се ориентирате по снимките, че енергията е ползвана навсякъде свободно.

Но изведнъж започва да се случва нещо странно и генераторите спират да работят. Или някой деактивира основните елементи вътре в генераторите.

А може би електрическите свойства на атмосферата се променят драстично? Това е денят, в който свободната енергия е замена от петрола и съвременната електродинамика.

Трамваите започват да се теглят от коне, докато кабелите се поставят навсякъде.

А промишлените изложения стават такива.

Никола Тесла е знаел за всичко това, но неговите работи и лаборатории са изгаряни. Документите и изследванията му са засекретени и едва ли ще видят бял свят.

Някой много силен променя хода на историята и планетарното развитие, някой с неограничена власт осъжда на енергийно робство и зависимост цялато човечество.

НП/2019