Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАБЛУДА В ИСТОРИЯТА НА МЕДИЦИНАТА

От десетилетия насам самото споменаване на думите СПИН или ХИВ всяват страх у хората.

Но дали това не е огромна заблуда, изфабрикувана от тези, които упражняват контрол над нас?

Голямата илюзия за AIDS

Медицинският диагностик Гор Ширдел, който практикува в Киев, казва:

„Спинът не е неизлечим. Имунният дефицит е проблем за хората вече 200 години. Може да бъде решен. Вирусите, намерени в кръвта на болните от СПИН, не са причината за болестта. Тя е резултат на имунна недостатъчност.“

Доктор Ширдел вече е излекувал пациенти от тази смятана за неизлечима болест.

През 1980 двамата доктори  Робърт Гало и Люк Монтание убеждават света, че вируса на СПИН е причинен от „човешки имунно дефицитен вирус“ или ХИВ.  Монтание дори получава Нобелова награда за откритието си.

Но такъв вирус не е открит в човешката кръв.

Пациентите със СПИН са диагностицирани с помощта на тестове, които отчитат антитела в кръвта, а не ХИВ.

Тези антитела се развиват в кръвния серум, когато вирус или бактерия проникнат в тялото ни. Същото се наблюдава и при случаи на грип или някаква друга болест, както и при биенето на ваксини.

Наличието на антитела в кръвния серум на човек не означава, че задължително има вирус в него.

Тайната на фармацевтичните корпорации

Доктор Ширдел твърди, че „това е резултат от преднамерена политика на американския Център за контрол и превенция на болестите, чийто годишен бюджет за борба със СПИН е 2 милиарда долара на година.“

В света има над 6 хиляди уважавани лекари и учени, които са изявили позиция срещу представата, че болестта е нелечима.

Някои от по-популярните имена са Питър Дусберг, автор на „Inventing the AIDS Virus“, Кари Мулис – биохимик и нобелов лауреат и Робърт Уилнър – автор на „Deadly Deception.“

През 1993 Уилнър провежда опит, като си инжектира кръв на пациент, инфектиран от ХИВ.

След определен период той все още е в перфектно здраве. Споделя, че прибягва до това, за да сложи край на най-голямата заблуда в историята на медицината.

Когато пациенти с имунна недостатъчност са изложени на вируси и бактерии, те умират от туберкулоза, пневмония или салмонела. Никой не умира просто от СПИН.

Според повечето учени, които се занимават с тази тематика, вирусът на СПИН е бизнес проект, разработен от големите фармацевтични компании.

Дали всички тези твърдения са истинни? Можем ли да им се доверим на 100%?

Докато не бъдат официално потвърдени, милиони хора по-света ще продължават да разчитат на съвременната медицина в борбата с тежкото заболяване.

https://collective-evolution

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.