Видео

Неизвестна летателна формация изплаши жителите на Флорида (видео)

На 3 март 2018 г. в Маями, Флорида, беше заснета група НЛО. Информация за това току-що започна да се разпространява в YouTube.

От гледна точка на сериозните изследователи видеото не е много информативно и не е интересно, тъй като такива сферични „лампи“ и „скачащи топки“ се наблюдават в небето напоследък масово.

 

Видеото, обаче, е изключително полезно за скептиците, които в такива случаи често говорят за дронове, хеликоптери, малки самолети, балони и други.

Във втората минута от видеоклипа хеликоптер се появява в близост до зависналите обекти, той лети малко по-високо и се разпознава от мигащите светлини.

Така че, как изглежда хеликоптер и как изглежда НЛО, може директно да се сравнява. Това е и най-ценното, защото скептиците могат да се убедят лесно как определени експерти от НАСА ги заблуждават.

Освен това можете да оцените размера на обектите. Дори ако говорим за малък хеликоптер като МН-6 висящ над града, то е очевидна разликата със зависналите над Флорида летатални неземни средства.

По този начин доказателството, че НЛО определено са се появили над Маями е повече от категорична. Какво са правили и каква е целта на визитата на извънземните никой не може да каже?

НП/YouTube