Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Невероятната история на Бийтълс – дали това е истината?

Band on the Run

Заклещен между тези четири стени. Изпратен там завинаги

Никога повече няма да видя никой друг. Добър като теб.

Като теб мамо, като теб мамо. Ако някога изляза оттук.

Мисля да дам всичко, За благотворителност

Това е част от текста на известна песен, написана от група Wings, сформирана от втория Пол Маккартни след разделянето на Бийтълс.

В началото Уилиям Шепард, заместникът на Пол Маккартни, тъгува, защото трябва да играе тази роля завинаги.

Той е трябвало да изостави истинската си идентичност. Не е могъл да се довери на най-близките си приятели и роднини и да им каже истината и за това не може да ги вижда повече.

Related image

Доколкото те знаели, той просто е изчезнал безследно – „никога повече няма да видя никой друг добър като теб, като теб мамо, като теб мамо.„, се пее в този странен куплет на песента по-горе.

Споменава се и смъртта на Пол в автомобилна катастрофа на 11 септември 1966 година.

В една бурна вечер „дъжда удари с яростна сила“. Пол и неговата приятелка Дона ( Lady Madonna) „падат към Слънцето“ – най-вероятно се има предвид Рая.

„И единият каза на другия“ е въображаем разговор между Пол Маккартни и Уилиям Шепард, който му пожелава късмет – „Надявам се да се забавляваш“.

„Групата“ – Бийтълс, „която бяга“, по всички възможни начини се опитала да прикрие смъртта на Пол и да продължи да създава хитове.

При катастрофата Пол и Дона били обезобразени и неразпознаваеми, освен по вещите им.

Полицията отишла до къщата на Браян Епстийн, мениджър на Бийтълс, твърдейки, че Пол умрял в катастрофата.

Епстийн знаел, че това е Пол, все пак това била неговата кола. Той видял как Пол си тръгва от студиото с Дона.

Но въпреки това той отрекъл, че това бил Пол. Полицията са „надзирателите“ в песента, която авторите на статията анализират.

„Морякът Сам“ се отнася за репортер, който смятал, че е намерил новината на живота си. Но Епстийн отново отрекъл. Той го предупредил, че ще открие дело срещу него.

Платил му да не пуска новината и му препоръчал да отиде на круиз с парите. Оттам идва и „морякът“ и естествено името му било Сам.

„Гробарят въздъхна, виждайки че никой друг не бе дошъл“ се отнася за погребението, което било анонимно и било организирано тайно.

Смъртта и замяната на Пол Маккартни е не само невероятна „тайна“, но се прикрива и от правителствата, които знаят за това. Замислете се колко огромно влияние имат Бийтълс върху културата.

Всичко това ще бъде разкрито изцяло след смъртта на Уилиям Шепард и след като изтекат договорите на всички, които знаят за замяната.

Уилиям Шепард е по много начини един от най-талантливите актьори, певци, автор на песни и музиканти в историята, но много малко хора знаят името му.

davidicke

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.