Тайни и загадки

НЕВЕРОЯТНИТЕ ОТКРИТИЯ НА МАШИНИ ЗА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ

Наличието на свободната енергия е факт, укриван с цената на всички възможни средства. Десетки учени са преследвани унижавани и дори ликвидирани от невидима ръка.

Повече отколкото предполагате

Идеите на Виктор Шаубергер се прочули преди Втората световна война, когато бил принуден да работи за нацистите върху екзотичен диск, подобен на летяща чиния, както и генератор на енергия.

През 1958 г. той пътувал до САЩ, където му обещали, че ще може да произведе устройствата си.

Но бил подведен да се откаже от всичките си права и никое от изобретенията му не било разработено. Завръщайки се в Австрия, той починал като огорчен и съсипан човек.

Философът, художник и учен Уолтър Ръсел има значителен принос в изследването на енергията, макар това да се отрича от традиционните академици.  Ръсел преразгледал Менделеевата периодична таблица на елементите, оформяйки я като спирала.

С това предрекъл съществуването на много непознати елементи и изотопи като плутония и деутерия (тежък водород).

Космологичните му теории за мистичната природа на реалността предизвикало физиците да погледнат на енергията, светлината и материята като на единна субстанция.

И още изключителни изобретения са потъпкани

Електростатичният генератор на Уимс-Хърст бил високоволтов механизъм, разработен в началото на XIX век.

Високотехнологичен вариант на устройството на Уимс-Хърст е „Тестатика“ или швейцарският ML преобразувател. Разработен от Пол Бауман и обществото Methernitha в Швейцария през 70-те години.

Това устройство за свободна енергия е чудо, работещо над 20 години и осигуряващо електричество на малка самозадоволяваща се християнска комуна. Много технически експерти са удивени от свръхпроизводителността му.

Комуната смята, че човечеството все още не е готово да поеме отговорността за такава неограничена енергия и пазят технологията в тайна. Когато светът бъде духовно готов за нея ще я получи, успокояват от Methernitha.

Въз основа на изобретенията на велики мислители като Тесла и Морей започнала съвременната ера на изследване на свободната енергия.

През 50-те години, когато в САЩ били „наблюдавани“ пълчища от летящи чинии и космическата програма се опитвала да настигне руснаците и техния Спутник, мъж на име Т. Таунзенд Браун се занимавал с експерименти, противоречащи на конвенционалното разбиране на електричеството, гравитацията и двигателната сила.

Изобретателят от Юта Пол Пентон е създал т.нар. от него „горивен процесор GEET“. Това е плазмен генератор, подобен на свръх карбуратор, който практически работи с 80% вода и е напълно безвреден за околната среда.

Този уред замества карбуратора и ауспуха, комбинирайки ги в едно устройство. Работи с вода, смесена със суров петрол директно от кладенеца с плътност 39.5°. Суровият петрол се използва само за начално запалване на двигателя. Основното гориво е вода.

През 1989 г. двама физици от университета в Юта – д-р Стенли Понс и д-р Мартин Флайшман предизвикват медиен фурор, съобщавайки за студен синтез в бутилка. Няколко независими експеримента водят до подобни резултати. MIT и други престижни университети побързали да ги обвинят в измама и развенчаването им било светкавично и безмилостно.

В цялата история на науката винаги, когато се появи нещо застрашаващо възприетите идеи, например, откритията на Галилей с телескопа му и идеята му, че Земята обикаля около Слънцето, а не обратното, отместването на континентите и други твърдения, които впоследствие бяха потвърдени.

Първоначалната реакция на науката е да отхвърли новото като безсмислица, без дори да погледне данните.

Студеният синтез и свободната енергия са нови енергийни феномени, които дотолкова застрашават да подкопаят основите на съвременната физика и химия и всички други науки, че не е изненада силно негативната реакция на така наречената официална наука.

НП/2018