Видео

Нов сингъл на Джордж Майкъл излезе преди дни

„This Is How (We Want You To Get High)“ е първият нов сингъл от незабравимия Джордж Майкъл за последните 7 години. Неиздаваната до момента песен осигурява перфектен финал на предстоящия филм „Последната Коледа“, който тръгва в КИНАТА на 15-ти ноември. Седмица по-рано, на 8-ми ноември, излиза саундтрак албумът „Last Christmas“ с най-великите песни на легендарния музикант.

Джордж Майкъл остави на света едни от най-изключителните поп песни на всички времена, сред които и най-великата коледна класика. Сега, 35 години след емблематичния сингъл „Last Christmas“, милионите фенове на Джордж Майкъл по цял свят ще се насладят на още празнична музика от великия музикант.

Съавтор и копродуцент на „This Is How (We Want You to Get High)“ е самият Джордж Майкъл с участието на дългогодишния му сътрудник Джеймс Джакман. Днес е премиерата на сингъла у нас.

Приповдигнатото фънки парче притежава съблазнителния стил и мелодия на Джордж Майкъл, които ще развълнуват верните му фенове и ще наелектризират изцяло нова публика. В текста, написан изцяло от музиканта, си личи, че той се ангажира с недъзите на обществото с характерната за него бленда от самоирония и изкривен хумор.

Работата по песента „This is How (We Want You to Get High)“ започва в началото на 2012 г. Впоследствие парчето е разработено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните щрихи в края на 2015 при финалните студийни записи на Джордж Майкъл.

Със зареждащата си вибрация и социално-осъзнато послание, „This is How (We Want You to Get High)“ е идеалният завършек на новата романтична комедия на Universal Pictures – „Последната Коледа“. Филмът е вдъхновен от едноименния хит на Wham!, а саундтракът към него включва 3 сингъла на Wham! и 12 от най-великите песни от соловата кариера на Джордж Майкъл.

Режисьорът на „Последната Коледа“, Пол Фиг (Bridesmaids, Mad Men), описва филма като „любовно писмо до Джордж“.

източник