Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Нова версия за живота на Иисус, скрита в продължение на 50 години

Според новопубликувана книга, засекретена от ЦРУ в продължение на 50 години, Иисус се обучавал в Индия и бил издигнат от НЛО в деня, който днес празнуваме като Великден.

„Историята на Адам и Ева“, написана през 1966 от Чан Томас, бивш военен към въздушните сили на САЩ, доскоро била само частично публикувана.

Но сега, след премахването на налаганата в продължение на 50 години цензура, цялостната творба е публикувана.

В тази невероятна книга, Томас твърди, че Иисус живял с племето Нага в Северна Индия в продължение на 18 години, като този период не е споменат в Библията.

Томас казва: „Интересно, в най-северната точка на Индия имало племе на име Нага.“

„Според племето Иисус прекарал младините си там и посещавал храма Накаал, където се обучавал.“

Той бил запомнен чрез традицията, заради интелекта си. Учениците в храма били учени на всичко от математика до медицина, различни езици, метафизика и как да и дори как да се отделят от физическото тялото си.

Според легендите обучението било невероятно сложно и трудно и повечето учещи се там, които оставали целия си живот в храма, за да го „завършат“.

Завършилите били наричани Божи син. Интересното било, че Иисус не наричал себе си Божи син, а Човешки син.

Според Томас, Иисус бил приеман за „гении“ от Нага и прекарал от 10 до 15 години, учейки се да говори и да пише на местния език.

Томас дори казва, че последните думи на Иисус били на езика на Нага и те били: „Отивам си, отивам си, мракът ме обгражда.“

Redacted versions of the book were previously available but the fully revealed edition was recently declassified by the CIA

Иисус и извънземни?

В друга част на книгата, авторът твърди, че Иисус бил отвлечен от извънземни в деня, който днес празнуваме като Възкресение.

В книгата пише: „Два ангела дойдоха на земята в техния космически кораб, за да се погрижат са Иисус след неговото разпятие.

Но защо тези същества, тези ангели, биха искали да предпазят Иисус? Според легендите те искали да го предпазят, заради неговия гений и знания.

Той завършил обучението си в храма Накаал изключително бързо и можел да предаде знанията си на целия свят.

След това в книгата се твърди, че „Битие“ е историята за разпада на антична цивилизация, преди Великия потоп.

По тази причина името на книгата е „Историята на Адам и Ева“.

Предполага се, че Томас бил част от екип по програма на въздушните военни части на САЩ, назначени да изучават НЛО.

dailymail

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.