Новини

Нови разкрития по програмата „STARGATE“ за извънземните сред нас

Лин Бюкенън, един участниците в програмата за дистанционно наблюдение на ЦРУ, Старгейт, твърди че бил нает, за да намери информация за извънземни групи, посещаващи Земята.

Участвалите в тази програма имат способността да виждат обекти и места, които те никога не са посещавали, дори и да са на милиони километри разстояние.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Повече за секретната програма на американското правителство можете да прочетете тук.

Въпреки всичкия скептицизъм към резултатите от подобен тип програми, те безспорно са успешни, като направените открития често пъти са изключително точни и полезни.

Според доктор Джесика Утс (Jessica Utts), председател на статистическия департамент в Калифорнийския университет:

„Това, което ме убеди в истинността бяха натрупващите се доказателства, докато работех в тази сфера. Посещавах лабораториите им, освен тази, в която работех, и се убедих, че науката, която протича там, е изключително точна. Била съм консултант в много на брой различни научни сфери, но методологията и контролът в тези експерименти бяха по-добри и по-точни, отколкото на всички други места, където съм работила. „

Трябва да се знае, че дистанционното наблюдение е нещо, което наистина работи. Но то противоречи на представите и вярата на много хора, повечето от които са в научните среди.

Често пъти е считано за псевдонаука, без да е правен какъвто и да е опит за изучаването му.

Вече няколко правителства са признавали, че проучват дистанционното наблюдение и други феномени, които попадат в графата парапсихология.

Според Харолд Путхоф (Harold Puthoff), учен към ЦРУ и основател на на програмата за дистанционно наблюдение на Станфорд:

„Има значителни научни доказателства, събирани години наред от различни лаборатории, които показват колко реален е този феномен. Друго нещо, което разбрахме, е че повече хора са способни на това, отколкото очаквахме, а за много от тях е изненада, че притежават подобна дарба. Те показаха отлични резултати в лабораторните изследвания, проведени от ЦРУ.“

Разкритията на Лин Бюкенън

Имало много успешни участници в програмата за дистанционно наблюдение Старгейт. Един от тях бил Лин Бюкенън (Lyn Buchanan). Неговият статут бил потвърден от разсекретени документи на ЦРУ от 1995.

Един от документите можете да видите тук.

Общата тема в показанията и информацията, която разкриват повечето участници в програмите за дистанционно наблюдение, са извънземните.

В Лин Бюкенън казва:

„След като службата ми при военните приключи, представители на правителството се отправиха с молба към мен, да съставя научен доклад, сравнявайки психическите способности на хората и извънземните.“

В изследването си, използвайки дистанционно наблюдение, разбрах че можем да разделим извънземните на 4 различни категории, на базата на техния вид и намерения. Има такива, чиито психически способности надминават нашите, и такива които все още не се развили на такова ниво, в тази сфера.“

Има такива, които са приятелски настроени, но и такива които не ни харесват. Тези, които са неприятелски настроени, но нямат подобни способности, не идват тук. За разлика от тях, приятелските настроени извънземни без способности често ни посещават и търгуват с човечеството.“

„Тези, които притежават способности и са приятелски настроени, искат да ни помогнат да развием нашия собствен интелект и да станем по-силни. Но последният вид, тези които не ни харесват и притежават психически способности, искат да ни изтребят, да ни заличат от планетата.“

Бюкенън също така споменава и наличието на извънземни бази, които се намират на планетата ни. Те са 5 на брой като са скрити в планини.

Определени хора работят с тези извънземни по най-различни програми и цели.

Мнозина, с подобни на Бюкенън способности, също споменават тези бази в своите проучвания.

Един от най-успешните участници в програмата Старгейт, Пат Прайс (Pat Price), също описва 4 бази на извънземни в разсекретени документи на ЦРУ и Агенцията за военно разузнаване на САЩ.

Прайс твърди, че видял и местоположението на базите:

Връх Ziel, Австралия;

Монте Пердидо, Пиринеите;

Връх Инуангани, Зимбабве;

Връх Хейс, Аляска;

Прайс описва извънземните като „подобни на Хомо сапиенс, с изключение на дробовете, сърцето и очите.“

Ако посетите онлайн архивите на ЦРУ и напишете някое от споменатите имена, можете да намерите изключително любопитна и полезна информация.

collective-evolution