Здраве

НОВИ ТЪЛКУВАНИЯ ЗА ЦВЕТА НА АУРАТА И НЕЙНАТА СИЛА

Всички живи същества, които се нуждаят от кислород, за да оцелеят, притежават аура.

Те генерират силно магнетично енергийно поле, което може да бъде усетено, почувствано и дори видимо около физическото тяло.

Всички ние сме способни да доловим, когато някой е настроен враждебно към нас или когато е състрадателен и добронамерен. 

Ако попаднете на Учител и той ви каже в какъв цвят сияе вашата аура или просто я диагностицирате с модерна ауракамера, то вие ще сте подготвени.

Неотдавна от изданието Spiritual Unite публикуваха интересно изследване и допълнение към тълкуването на цветовете на аурата.

Червена аура

Вие сте безстрашни, смели и категорични в своето присъствие във физическия свят. Харесвате неща, които са осезаеми и неопровержими.

Уверени и понякога дори нахални, вие сте чудесни лидери. Властта ви привлича и ви подхожда. Проблемите идват, когато не успявате да контролирате темперамента си.

Зелена аура

Хората със зелена аура са креативни, работливи, перфекционисти, решителни и винаги реалисти.

Имат изтънчен вкус, който не остава незабелязан. Обичат сигурността, стабилността и баланса. Много умело подбират хората до себе си, полагат грижи върху здравето си и са винаги в хармония с природата.

Розова аура

Вие сте чувствителни, както в емоционален смисъл, така и в емпатичен. Нежни и миролюбиви, харесвате комфорта и се стремите към него не само за себе си, а и за останалите.

Вашето присъствие дава спокойствие на хората около вас. Внимавайте да не изгубите собствения си път, помагайки на другите да намерят своя.

Оранжева аура

Вие сте изключително социални същества и вероятно ектроверти, въпреки че второто не е задължително.

Взаимоотношенията ви с останалите хора са ключов приоритет за вас. Когото намерите своя отбор, много бързо постигате желаните резултати. И обратното – в условие на изолация няма начин да разгърнете своите възможности.

Жълта аура

Вие впечатлявате със своята интелигентност и умеете да активирате най-доброто у всеки човек. Хората често се вдъхновяват от вас.

Бъдете внимателни с желанието им да ви се харесат. Тази сила често води до нарцисизъм и доминация на егото.

Синя аура

Вие сте независими и самоуверени. Във вашата ценностна система себеизразяването е над всичко останало.

Въпреки че уважавате чуждата гледна точка, нищо не може да разклати сигурността ви. Колкото и да е хубаво човек да вярва в себе си, не трябва да превръщате тази увереност в инат.

Лилава аура

Вие сте психически и духовно надарени. Този цвят на аурата означава просветление на съзнанието и висока духовна чувствителност.

Креативността, идеите, вдъхновението се свързват с лилавата аура. Вие сте способни да виждате онова, което остава скрито за околните. Можете да промените света, стига да не се загубите в собствения си космос.

Сребърна и златна аура

Среброто е символ на физическо и духовно богатство. Това са сензитивни, практични и адаптивни хора. Надарени са с атрактивен външен вид, личностни качества и таланти.

Златото подсказва, че имате ангели-пазители. Това са атрактивни и комуникативни хора с артистични заложби.

Притежават силен чар и обаяние, както и способността да са отлични слушатели. Горди са и напълно независими. Те са и силно духовни личности.

Бяла аура

Това са отлични комукатори, способни са да изразяват мислите и идеите си. Това могат да бъдат писатели, поети или политици. Отличават се с високия си интелект и  интуиция. Обичат спокойствието и прекия диалог.

Аурата винаги е разположена на около един метър разстояние от физическото тяло.

Тя се свързва с личността на човек. Понякога дори може да ги използваме, за да охарактеризираме някого.

Например: “Той има аура около себе си“ или “Около нея се вижда светлина“. Но на практика, всички живи същества излъчват това поле на енергия.

Когато свързваме аурата с някого, тя ни помага да надникнем в духовните, емоционални и физически аспекти на личността.


Spiritual Unite