Новини

Новолуние в Близнаци. Напрегнати дни, промяна и преговори

Новолунието в Близнаци е началото на нов лунен цикъл. Той ще ни донесе промени, които не сме очаквали. Близнаците са непредвидими в своите реакции.

Новата Луна предоставя възможности да подобрим нашите комуникационни умения. Времето на това новолуние е добре да използваме за развитието на дарбата да преговаряме с другите успешно.

С тази мощна енергия на Близнаци имаме шанса да направим важни промени в живота си.

Луната за Стрелец, Овен и Лъв

Енергията на Близнаци дава приоритет на социалните връзки. Ето защо е добре да сте предпазливи какво и на кого споделяте лична информация. Особено важно е да запазите тайните си такива през периода. Помислете, преди да говорите и изберете думите си разумно.

Новолунието засилва съмненията дали хората, с които сте в момента и са ваши близки напоследък, са наистина хората, с които искате да сте близки. За всички зодии важи принципа, че приятелствата ще бъдат подложени на големи изпитания.

Намерете баланс, който кореспондира с вашата вътрешна свобода. Здравословният начин на живот в този перод ще е от особено значение за представителите на тези зодии.

Близнаци, Везни, Водолей – забавете темпото тези дни

Това означава, че цялата упорита работа може да стигне до точка на кипене и да се наложи да намалите темпото рязко.

Ще се наложи да се отпуснете и да почивате повече през този напрегнат за вас период. Венера, понастоящем е ретроградна – така че това новолуние може да предизвика триене и стрес около финансовото ви положение.

Парите през този период е добре да бъдат под контрол. Призовете креативната гъвкавост, която идва с това, че Луната се намира във въздушен знак и измислете нови начини да спестявате и да правите това, което искате.

Телец, Дева и Козирог

Земните знаци са известни с това, че са малко упорити и това е много добре, но се опитайте да възприемете част от гъвкавостта на Близнаците при този цикъл.

Не се притеснявайте да питате за всичко тези дни. Стремете се да спазвате вашите основни принципи и не се поддавайте на външни влияния.

Мнозина ще се опитват да ви съветват, но вие знаете по-добре как да постъпвате в такива малко по-напрегнати дни.

Партньорствата през новолунието ще ви помагнат, за да постигнете онова разбиране, което сте очаквали да получите. Търпението ви ще бъде възнаградено.

Не забравяйте, че това е време на нови възможност и не се колебайте да се запознавате с нови хора. Вие имате шанса да сте желани за разлика от другите представители на зодиака.

Риби, Рак и Скорпион – продължаваме напред

Марс току-що влезе В знак Риби, така че се чувствате силно заредени с енергия и сте готови да продължите напред.

Забравете миналато и смело тръгвайте в нова посока. Вие сте я набелязали още в началото на годината, но досега се колебаехте.

Въпреки, че не сте още убедени дали да направите стъпката сега е моментът. Иначе намя да разберете дали сте прави или грешите, а и не забравайте – всяка грешка може да бъде поправена.

Не забравяйте да направите приоритетни личните си отношения в този период. Това е изключително важно, ако искате да не изгубите близък човек.

За всяка от зодиите за този период е валидно и правилото на Близнака да изпитва и проверява всяка работа двойно и тройно. Пътят няма да е осеян с цветя и рози, но пък е пълен с емоции и приключения, които ще ни изградят.