Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Новолуние в Телец. Положителни и отрицателни страни

Всяко новолуние е важен ден в лунния календар. А новолунието през май 2018 г., астролозите наричат ​​не само особено − то може да стане и знаково за всеки човек.

Ето защо е толкова важно да знаете предварително кога ще настъпи. Така ще имате възможност да се подготвите за него  и да не пропуснете шансовете, които то ще предостави.

Новолуние през май 2018: точна дата и час. Майското  новолуние ще настъпи на 15-ти в 14.48 часа.

Новолуние през май 2018 г .: особености. То ще се стане в съзвездието Телец. Именно този факт до голяма степен обяснява защо то ще бъде специално и уникално.

Новолуние през май 2018 г .: положителна страна. Положителните аспекти на  това новолуние ще бъдат определени от енергетиката на Телец. Този ден ще бъде успешен за всякакви начинания в почти всички сфери на живота.

Но Телец ще окаже специално влияние върху финансовата съставляваща − мнозина ще имат възможност да подобрят финансовото си положение.

Главното е да съумеете да видите тази възможност и да не пропуснете своя  шанс, защото следваща подобна възможност може да не се представи скоро.

Новолуние през май 2018 г .: отрицателни страни. Да избегнете отрицателното въздействие на това новолуние ще бъде доста лесно. Достатъчно е просто в този ден да не се затваряте в себе си.

Не се страхувайте да търсите съвети и помощ. Забравете за арогантността и повишените амбиции, защото в този ден те могат да работят срещу вас.

Всячески избягвайте конфликти, кавги и спорове по време на новолунието, защото в този ден всяко недоразбиране може да стане причина за сериозни разногласия, а да възстановят добрите взаимоотношения, ще бъде трудно.

Като се изключи това, майското новолуние ще бъде положителен ден, който ще ви даде много позитивни емоции.

НП/2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.