Новини

Новолуние във Водолей от утре. Вълнуващи идеи и новаторски решения

На 24 януари е второто новолуние за 2020-а, което попада в знака на Водолея. Визионер, новатор и откривател са някои от определенията за най-прогресивния знак от зодиака.

Водолеят е онази личност, чиято идея често изпреварва епохата, но за сметка на това променя живота на човечеството. Вероятно всичко това е част от нетрадиционния начин на мислене, който вибрира на висока честота.

Продължаваме смело напред 

Новолунието във Водолей е в 23:00 ч. на 24 януари, когато Луната ще започне нов цикъл предлагащ смесица от очаквания и смели търсения. Символичното „ново начало“ за месеца ще ни изпрати директно в бъдещето.

Преживяхме няколко затъмнения, знаков съвпад на Сатурн и Плутон, а сега е време да продължим смело напред и да помислим какво бихме желали да инициираме.

Умението на планетата управител Уран да изпраща спонтанни идеи ще бъде водещ мотив за новолунието, което събужда откривателския дух в различни сфери. 

Къде да насочим мисли и усилия 

Периодът на новолунието е подходящ за оформяне на идеи, мечти и желания. Добре е да работим по задвижването им няколко дни след като Луната е станала видима.

Свържете се с духа на Водолея, който в мислите си върви една крачка напред.

Уран управлява новите технологии, модерните разработки и нетрадиционния подход към света – помислете дали не е време да започнете новаторски проект или да презентирате смела идея.

Нека не забравяме, че този знак е свързан с големите групи, които се събират не по задължение, а по общ идеал.

Помислете с кого бихте искали да се срещате по-често и кои са приятелите, с които се свързвате чрез значими занимания. А защо не и да се запишете на нов курс, който да разшири хоризонта?

Важното е да изразите себе си различно и да се доверите на идеите, които в друг случай бихте отхвърлили.

Тъсрим мигновен резултат 

Луната ще се присъедини към Слънцето, а Меркурий ще ни провокира да действаме прибързано.

Напрегнатият аспект на Луната с Уран вероятно ще усетим в желанието нещата да се случват веднага и да отстояваме разбирането си дори и с цената на конфликт.

Нека изчакаме няколко дни и да използваме момента да решим къде да правим промени и как да ги задействаме без да ни нанесат щети. 

Периодът е подходящ да помислим за нещо изключително важно. Как да допуснем новите идеи и разбирания в живота си? Дори и тези, които са извън зоната ни на комфорт. За да постигнем целите си в този период е добре да бъдем мъдри и осъзнати личности.

Александра, източник Stellarmind