България

Новолуние януари 2023 – важно астрологично събитие, което ще промени много съдби

Новолуние януари 2023 – това е много важно астрологично събитие, което ще промени много съдби.

То се очаква днес, на 21 януари, като с идването му Меркурий, Марс и Уран вече не са ретроградни. 

Това носи спокойствие и свежи вибрации за голяма част от представителите на зодиака.

Изгрявайки в свободомислещия Водолей, януарското новолуние, което е първо за 2023 г., ще ни вдъхнови да подредим целите си и да започнем да работим по тяхното осъществяване в най-скоро време.

Как ще стане това?

Това може да стане чрез доста нетрадиционни подходи и дори поемане на рискове – нещо, което не е характерно за родените под определени знаци.

С това събитие стартира нов лунен цикъл или благоприятно време за стартиране на нови проекти или чертаене на планове за такива.

Тъй като досега няколко планети бяха забавили своя ход и не бе хубаво да се стартират начинания, всички ще използват енергията на новолунието за своето личностно развитие.

Новолуние януари 2023

има духовно значение, защото кара хората да повярват в своите заложби и да ги покажат на света, което има положителна страна. 

Всички зодиакални знаци ще имат възможност да се освободят от старите вярвания и да имат едно по-иновативно мислене, с което ще се отличат от останалите.

Ако искат максимално да се възползват от този шанс, трябва да разберат мистичното значение на Луната на 21 януари и дните около тази дата.

Как да използваме енергията на новолуние януари 2023? 

Досега, заради ретроградните планети, някои от нас са се чувствали потиснати от прекалено много новогодишни обещания и провали.

Но с новолунието това ще се промени и ще доведе до съставянето на списък с желания, които човек копнее да осъществи.

Според астролозите

в дните около новолунието може да си направите ритуал, с който да привлечете положителната енергия към себе си и да помолите планетите да се подредят така, че да ви донесат успех, нужното търпение и спокойствие за осъществяване на целите.

Има и нещо много важно – независимо от коя зодия сте, е хубаво да спрете да мислите какво ще кажат другите за вас и да започнете да живеете със себе си.

Звучи егоистично, но има дни от месеца, в които ще ви е особено необходимо, за да се почувствате по-добре.