Новини

Обърнете внимание на астрологичната прогноза за близките дни

Тези, които следят ретроградното движение на Меркурий е добре да знаят, че скоро настъпва такова. Не си струва да започвате нови проекти, сътветват всички авторитетни астролози.

Освен това практиката е да не купувате носители за съхранение на информация, компютри, телефони, телевизори и друга техника.

Още по-силно препоръката важи за имоти, както и всички транспортни средства (велосипеди, ролки, коли).

Периодът на действие на ретроградния Меркурий е от 18 юни до 12 юли и в края на годината от 14 октомври до 3 ноември.

Внимание към планетите

Венера в момента е ретроградна до 25 юни. В такива моменти всички видове отношения, включително паричните, могат да бъдат преразгледани.

Възможно е връщане към стари партньорства или окончателно скъсване на съществуващите.

Юпитер вече е ретрограден. Това е от 14 май до 13 септември. По време на ретроградното движение на Юпитер човек не бива да започва нови дейности, а по-скоро да завършва проекти, стартирани преди това.

Сатурн е в ретроградно движение от 11 май до 29 септември. Това ще засегне социалния живот повече от личния.

През този период не се препоръчва да сключвате дългосрочни договори, да регистрирате предприятия, да купувате недвижими имоти, да се премествате, да сключвате брак.

Нептун ще се движи ретроградно от 23 юни до 29 ноември и ще увеличи подсъзнателните сили.

Още по важно е, че ще увеличи феноменалните и екстрасензорните способности – ясновидството и ясновидството, способността да гадаете, предсказвате, предвиждате, предвиждате.

Той може да ви освободи от различни култови догми, предразсъдъци и суеверия и ще допринесе за по-сериозна оценка и самокритика.

Плутон ще бъде ретрограден от 25 април до 4 октомври. Планетата на дълбоките трансформации ще засегне сферата на управление и вътрешната структура на всякакъв вид организационни отношения.

Такива са фактите и астролозите не ви задължават да спазвате техните препоръки. Всичко е редно да става с усмивка и настроение.

Важното е, че 2020 година е много специална и предишните две ни подготвяха за нея. Кризите през 2020 са просто „изрисувани“ в звездната карта за годината.

НП/2020