Новини

Наблюдателите управляват съдбата. Откъде идват и какво целят?

Дали преди много време извънземните са ни осигурили основните инструменти и познания, с идеята, че в крайна сметка ще се превърнем в обществото, което сме днес.

Възможно ли е да сме наблюдавани?

И отговорът е категорично да. Палеоуфолозите твърдят, че посредством извънземнен проект, сме станали толкова технологично взаимосвързани.

Ние сме наблюдавани не само от правителствените агенции, но и от същества извън нашия свят. Автори с публикации в мрежата твърдят, че този курс ни е зададен в далечното минало.

Можем да намерим данни за съществуването на специалните пратеници в древни текстове за група древни извънземни, известни като Наблюдателите.

В четвърта глава

от Книгата на пророк Даниил, Наблюдателите са описани като група божествени надзиратели, по-късно асоциирани с ангелите.

Наблюдателите по същество са пратеници. Затова и много учени ги смятат за вид ангели.

Тяхната задача е да управляват Земята и да бдят над хората. Някои от тях са добри и си вършат работата съвестно.

А други са лоши. За Наблюдателите се казва, че всичко на Земята се случва по тяхно нареждане и се изпълнява от техните агенти.

Един от най-известните извори

е „Книгата на Енох“. Тя съдържа историята на прадядото на Ной, която била премахната от Стария завет на събора в Лаодикия през 4-ти век.

В третата книга на апокрифния текст, Енох казва, че един ангел, известен като „Наблюдателя“, го отвежда на борда на огнена колесница, която се възнася на Небето.

Разказът му е изключително подробен и съобщава за кристални стени, със светлина излизаща от тях. И забележете, за кристални стаи.

Звучи така, сякаш някой с примитивни езикови умения се опитва да обясни една научно-фантастична реалност.

В много отношения това прилича на отвличане от извънземни – те го вземат на космически кораб, показват му Земята и му дават специални инструкции.

Книгата на Енох

също така посочва, че 200 Наблюдатели слезли на Земята. Причината – да надзирават човечеството и подпомагат напредъка ни.

Казва се, че Наблюдателите са научили човечеството на най-различни изкуства и науки, които преди това са били известни само на небесните „ангели“. А това включва астрономията, метрологията, използването на оръжия.

Ако извънземните наистина са дошли на Земята, за да подпомогнат човечеството, какво се е случило с тях?

Вероятно отговорът

може да бъде намерен в едно от най-могъщите тайни общества на древния свят, което съществува и днес.

През 2014 г. в Холандия 58 световни лидери се събират на Световния форум в Хага, за третата среща на високо равнище относно ядрената сигурност.

В средата на залата се върти гигантска холограма на пирамида, с три по-малки обърнати пирамиди вътре в нея.

Този символ, който е носен и като игла от делегатите, е официалното лого на срещата на върха. Но някои твърдят, че той представлява нещо друго – всевиждащото око на илюминатите.

Конспиративните теории предполагат,

че това многовековно тайно общество съществува и през 21-ви век. Това е видно от символите на знаменитостите, индустриални магнати и дори държавни глави.

Орденът на илюминатите е основан от Адам Вайсхаупт в Германия. Той съставя план как групата му да проникне във всички ключови нива на обществото, в политическата, банковата и сферата на медиите, в края на 18-ти век.

Днешните илюминати са най-могъщото тайно общество. Това са хората, които дърпат конците зад кулисите.

Възможно ли е рицарите тамплиери,

техните предвестници, наистина да са били в контакт с демоните, които са срещнали при Храмовия хълм?

Според писанията, рицарите се опитали да общуват с тези неземни същества. Това схващане за демоните е доста различно от нашата представа за тях.

По същество демонът е бил неземно същество, същество, което не е от тази Земя, евентуално извънземно същество. Думата „извънземен“ означава „не от тази Земя“.

Някои палеоуфолози казват, че тамплиерите са били в контакт със същите извънземни, които в библейски времена са били известни като Наблюдателите.

И за доказателство сочат най-известният символ на тамплиерите. Същият, който е присъствал на срещата в Хага – всевиждащото око.

Този символ, който понякога е само око,

но често и око в пирамида, е бил използван от древните египтяни, от тамплиерите, розенкройцерите, масоните, илюминатите, и дори е включен в Държавния печат на САЩ.

Това е символ, който означава, че някой, или нещо, ни наблюдава. Окото на провидението символизира идеята за всезнаеща, интелигентна Вселена, която наблюдава делата ни на Земята.

Възможно ли е Наблюдателите от Библията и Книгата на Енох, наистина да са отговорни за днешната цивилизация?

И че продължават да променят нашия генетичен код? Или може да има друго обяснение?

Легендите казват,

че Наблюдателите се борят помежду си и манипулират части от човечеството, за да изпълнят своята програма.

Следователно, тъкмо те подтикват народите да тръгнат на война и да се бият за техните цели, а не за нашия напредък.

Живеем във време, в което всеки носи камера и микрофон в ръката си, които могат да се активират дистанционно от NSA или от други разузнавателни служби и дори хакери.

Вероятно благодарение на технологиите,

извънземните засилват наблюдението си и следят всичко, което се случва. Те искат да отгледат на Земята цивилизация, която има технологично мислене.

Но има и такива, които вярват, че силната взаимосвързаност ще доведе до още по-шокиращи последици. Секретни документи сочат, че правителството на САЩ има доказателства за поне три, конкуриращи се геополитически, извънземни групи.

Същите са в конфликт помежду си. Намесата им на практика може да е положителна за напредъка на хората.

Но съществува и идеята, че си имаме работа с разумни същества, които може да са искали да ни навредят, и са го сторили.

Възможно ли е, както палеоуфолозите твърдят, Наблюдателите наистина да съществуват? Все още да са тук и да следят всяка наша стъпка? Може ли да сме насочвани не от една група Наблюдатели, а от няколко?

А може би таен конгломерат от най-влиятелните лидери, е взел страна в този извънземен конфликт? Навярно някога ще открием, че извънземните са били сред нас през цялото време – наблюдаващи и насочващи действията на не една нация.

НП/2021