Новини

Опасността е реална, но се укрива умишлено информацията?

Карл Сейгън и колегите му изпратиха в космоса послание чрез радиовълни. Очевидно е получен отговор. Настоящата статия се позовава на реален документ.

Учените са открили още шест бързи радиоимпулса идващи от място извън нашата галактика.

Подобни сигнали бяха вече получени през настоящата и през 2012 година. От това конкретно място са получени общо 17 такива радиосигнала.

Строго секретно

Секретен документ на Агенцията за национална сигурност (NSA – АНС) излезе наяве по съдебно дело.

Носят се слухове, че на агенцията е било наредено да разсекрети документа още през 2004 г., но това се случва чак през 2011 г.

Документът е реален и публикуван в базата данни на АНС. Озаглавен е „Ключ към извънземните послания“, а мъж с името Campaigne се опитва да декодира съобщенията.

Един параграф от Приложението гласи: „Напоследък се чуха поредица от радио съобщения идващи от космоса. Не става ясно какво точно са разбрали от тях и какво гласи превода им“.

Стотици хиляди страници от документи обсъждат възможни извънземни същества. Също така в текста се говори тревожно за възможна извънземна атака срещу нас. „Опасността е реална!“, предупреждават от агенцията.

В този и други документи се споменава, че планетата е обект на внимание на неземни сили, които не могат да бъдат неутрализирани от нашите военни.

Всички опити за влизане в бой с чужджземните обекти се оказва фатален за земляните.

Намесата на ФБР

Още улики откриваме в един меморандум на ФБР, адресиран до „някои именити учени“ и до „авиационните и военните служби“, както и до „някои държавни служители“, изпратен на директора на ФБР във Вашингтон. Този важен документ е посветен изцяло на НЛО и извънземните.

Важно е да се прави разлика между НЛО феномена и извънземните, защото някои „НЛО“ биха могли − и вероятно са, резултат от черния бюджет на НАСА.

Съществуването на НЛО е официално потвърдено от хиляди записи на военните, които показват, че те обикновено се виждат на радара, правят маневри и пътуват със скорости непостижими за нашите летателни тела.

Летящите чинии на Клайн

Джордж Клайн, известен немски инженер и авиоексперт, се е занимавал с конструиране на „летящи чинии“ между 1941 и 1945 г.

В Техеран през нощта на 18 септември 1976 г. жителите на града забелязват в небето голям небесен обект.

Това събитие е едно от най-значимите доказателства и не е опровергано официално от НАСА или която и да е агенция.

Ръководителят на авиотрафика също го забелязва. Иранските военновъздушни сили изпращат два бойни самолета F4, за да го проверят.

Щом F4 се доближил на 25 морски мили, всички уреди и комуникации спрели.

Когато F4 се отдалечил от обекта и вече не представлявал заплаха за него, те отново заработили. От оригиналния обект излязъл друг ярко осветен обект и се насочил направо към F4.

Потвърдени срещи

Съществуването на НЛО е потвърдено, но това дали те са управлявани от извънземни, не е.

Според д-р Брайън О’Лиъри, бивш астронавт от НАСА и професор по физика в Принстън, все още има „изобилие от доказателства за контакт с нас“.

Според пряко свързани с тези наблюдения, заемали важни постове, някои от тези НЛО наистина се управляват от извънземни.

Пенсионираният вече командир на военноморския флот Греъм Бетюн обяснява как пилотирал самолет с група от ВИП персони и други пилоти в Аржентина, Нюфаундленд.

Всеки в самолета видял 300-футов обект, който се издигнал вертикално на 10 000 фута за по-малко от секунда. Той е документирал случилото се. Файловете са в архивите на „Проект Синя книга“.

Информация на тази тема от надеждни източници, документи и изявления от заслужаващи доверие хора, не липсва, но тази тема явно се контролира от някакво „тайно правителство“, което е над правителството.

Документът може да бъде видян тук

НП/2021