Новини

Разкриха вярванията, религията и числото на рептилите

Първата религия на Земята

е системата за вярване на рептилите, наложена от колонизаторите от Лемурия.

Рептилиите взимали решения на основата на груповия ум, което означава, че нито един от рептилиите не може да вземе решение сам за себе си. Само горната каста имат подобие на индивидуалност. Те били и лидерите.

Когато тази религия е внесена в Шумер, кастовата система се влива в обществото като религиозна йерархия. Колонизаторите на Шумер са били бежанци от Лира (Марс/Малдек).

Те както и атлантите,

поддържали първоначалната система от вярвания на Лирианската култура.

В тази система са наложили едно свещенно число, което обхваща живота на управляваните от тях светове. Но за него после, сега иде реч за друго.

Лирианска система от вярвания насърчава индивидуалността, както и служба в името на другите като път за личностно израстване.

Рептилите се кланяли на духовете

от астралния свят, като техните създатели. Духовете имали масовото съзнание, като Свръхдуша.

Вярвало се, че те са безполови, въпреки че от гледна точка на физическата реалност, техните характеристики и качества ги правят по-мъжествени от женския род.

Първоначално те създали основата за половете за разнополовото население. След това всели страх да контролират моделите на духа.

Мъжкият бог се наричал Нимрод

Женската богиня е Семирамида. Те са изобразени като получовек, полурептили. Те трябвало да плашат хората и да ги държат в подчинение.

Нимрод и Семирамида в последствие се превръща в Озирис и Изида в Египет. Аполон и Атина в Гърция всред много други богове.

Рептилите предпочитат и налагат идеята за надмощието на силния мъж над жената. Те изобразяват своята андрогиния още в Шумер чрез поставяне на три рога на Бог Нимрод.

Трите нива на съществуване

киберпространство, астрално и физическо. Трите нива на съзнание: съзнание, подсъзнание и свръх съзнание. Андрогинията, която води до разделянето на хората на мъже и жени.

Числото три е важен символ за рептилите на Земята. Те изобразяват това по много начини, включително с лилията или перуника с нейните три точки. Те също така се използват скорпион с жило и два пробиващи нокътя.

Подобрената версия на скорпиона

е орелът, който е по-висшата форма на скорпиона. Ето защо орелът представлява израстването на по-ниската форма в по-висока такава.

Той е властта и глобализацията. Тъй като орелът е хищна птица, тя е в състояние да улови всичко под него, най-вече живата храна.

Това е причината, поради която римляните винаги изобразявали орел върху техните щитове, когато те марширували в един град или държава.

НП/Д. Айк