Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ОПИТЪТ НА ИСАК НЮТОН ДА ПРЕДСКАЖЕ КРАЯ НА СВЕТА

Приживе Нютон твърди, че е успял да анализира и разбере много християнски текстове и на тази основа представя своя сценарий за края на света.

Гениалният учен подписва тези трактати с предсказания за последните дни със загадъчен псевдоним – Йехова Санктъс Онус.

Едно изследване се опитва да провиди през очите на Нютон и да разкрие за света неговите предсказания.

Книгата на Флориан Фрайстетър за Исак Нютон: „Подаръците на А ** и рестартирането на Вселената“, ни въвежда в съзнанието на учения.

Самият Фрайстетър е изследовател, посветил много години на изучаване на писмата на великия английски учен, което го накарало да заключи, че последният е предвидил точно датата на Апокалипсиса.

Според изследването краят на света ще настъпи през 2060 година. Това е ключовата дата, споменатата от Нютон. Точно тогава Земята ще се „рестартира“.

Геният пише, че планетата ще изхвърли всички дяволски обвивки от себе си и царството на Бог ще властва отново на Земята.

Вярно е, преди настъпването на тези дни земните жители ги очакват ужасни войни и страховити природни бедствия.

Това обаче ще бъде момент на очистване, след което ще дойде нова ера – пълна хармония и универсална любов.

На страниците на книгата си, Флориан Фрайстетър твърди, че е успял да разбере основната прогноза на великия физик, математик и астроном.

От бележките на Нютон, датиращи от 1704 г., става ясно, че той е стигнал до апокалиптичното заключение, анализирайки Книгата на пророк Данаил и древни апокрифни текстове.

Това може би е най-страскащата прогноза правена до момента от Исак Нютон. „Тези документи разкриват учен, воден от религиозен плам в желанието си да проумее божиите действия в света“, казва авторът.

НП/2018

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.