Здраве

Още неприятни новини за 5G, които могат да засегнат всички нас

Директорът на Ericcson, Марчин Сугак има нова играчка, която продаде на земеделските стопани. Според него тази конкретна играчка ще „преодолее“ всички трудни нови предизвикателства, които се изправят пред селското стопанство.

Това ще бъде „революция“, заявява той. Според корпорацията на Ericcson, с тази нова играчка фермерите ще могат да гледат на техните растения и животни по „напълно нов начин“.

Каква може да бъде тази нова перспектива?

5G перспектива, разбира се! Директорът на Ericcson твърди, че растенията и животните ще бъдат заобиколени от хиляди дребни приспособления. Те ще предават подробности за здравословното им състояние обратно на производителя.

Той казва, че тези малки приспособления ще изстрелват постоянен поток микровълнови честоти в най-добрите крави и култури на фермера, карайки ги да боледуват и умират.

Най-важното е, че земеделският производител ще има достъп до мониторинг в реално време. Производителят ще получава информация за това, коя част от фермата му се нуждае от повече или по-малко агрохимикали, вода и синтетични нитратни торове.

Но никой не е казал на производителите, че те също ще бъдат затворени, седейки зад своя 5G захранван „интелигентен“ компютър, гледайки в реално време неговата 5G ферма.

И никой не им е казал, че ще изпитат същите симптоми като на протестиращите в САЩ, когато военните са ги обстрелвали с 5G радиационни оръжия. Симптомите са изгаряне на кожата, замаяност и нарушена нервна система.

Революция

Тази 5G селскостопанска технология ще бъде използвана и за облъчване на храната по пътя си към магазина, като част от техниките за контрол на качеството.

Подобно на това е ГМО! „Чудотворната технология“, която щеше да почисти света от всякакви проблеми, обогатявайки щастливите фермери, който се излъгаха.

Като не-потребители те фалираха, а злополучните производители и потребители на био храни, започнаха да гладуват.

5G зеленчуците, както техните ГМО братовчеди, може да не изглеждат толкова апетитни, след като купувачите осъзнаят, че тяхното ДНК е променено и е придадена отрицателната хранителна стойност на продуктите.

Да, 5G храната ще прилича на ГМО храните

Повечето супермаркети смятат, че мъртвата храна е безопасна. Всичко свежо и живо очевидно носи сериозен риск да направи хората здрави.

5G селското стопанство ще бъде последният пирон в ковчега на всички земеделски производители, които са достатъчно глупави да го приемат.

Това е само още една токсична измама в рамките на огромното глобално внедряване на 5G и опитът му да наблюдава, контролира и облъчва всичко, което живее, диша и очаква живот.

Тази статия се основава на доклада от Полските новини „5G технологиите в земеделието ще бъде революция“, 22 юли 2019г.

Източник: Waking Times