Отговорите на тези 3 въпроса могат да ви променят завинаги

Всеки от нас е намерил мястото, на което се чувства като нов човек. Тези места се наричат „духовни енергийни ниши“.

Намирането на личното духовно място е решаващо, за да поемете контрола над собствените си вибрации и енергии.

Вашето духовно място помага на истинското ви Аз да се докосне до по-висши енергии.

В зависимост от това, какъв тип вибрация имате – ще намирате по пътя си и подходящото духовно място, което ще влиза в резонанс с вашите енергийни честоти.

Но въпросите, които си задавате при намирането на такова място са от колосално значение за настъпване на цялостна промяна в живота ви.

1. В каква обстановка се чувствам най-щастлив?


Обстановката, която ви кара да се чувствате най-щастливи има общо с душевното равновесие и спокойствие. Хора, динамика, дейности, енергии, които се свързват с вашата душа и нейната цел.

Отговорът на този въпрос е важен дори за най-добрите психоаналитици. И ако сте посещавали такъв ще си припомните как неусетно сте споделили тази информация.

2. Какви неща ми носят радост?


Нещата, които ви носят радост са директно свързани с вашата душа и нейната цел. Те са директно свързани с този, който наистина сте и това, което ви е нужно да правите.

Понякога тези неща могат да бъдат най-различни от предмети до емоционални състояния. Но те винаги носят със себе си положителна нагласа за живота.

3. Къде се чувствам презареден?


Местата, на които се чувствате заредени са места, които имат енергия, свързваща се с вашата вибрация.

Ето това в наше време е едно от най-ценните полета на осъзнаване на себе си. Тези места стават все по-малко заради огромното замърсяване на околната среда.

Освен това има и един нов вид енергия, от която е добре да се пазим и това е електронното замързяване.

Отбелязвайте с особено внимание местата, на които се чувствате добре.

Ако намерите верните отговори на тези три въпроса за вас и започнете да прилагате това, което сте научили бъдете сигурни – скоро ще почувствате енергията на промяната.

Източник: Life Coach Code

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.