Откриха непокътнат човешки мозък на 1000 години

Учени изследваха с компютърен томограф мумията на будисткия монах Цъ Сян. Те установили, че костите и ставите му са здрави, а мозъкът непокътнат, въпреки че е на 1000 години, съобщи в. „Дейли мейл“.

Цъ Сян е бил много уважаван монах, пътувал от Древна Индия в Древен Китай, за да разпространява будизма. Мумията му се пази в храма Динхуей в град Уан, провинция Хъбей. Миналата година монасите в храма позлатиха останките му. Мумията на Цъ Сян е намерена в пещера през 70-те години на миналия век. В храма Динхуей я пазят от 2011 г.

Древните китайски монаси са запазвали телата на най-почитаните духовници по естествен начин. След смъртта тялото било полагано в делва, пълна с естествени противоразлагащи препарати.

След три години последователите на учителя вадели тялото. Ако той бил достигнал определено духовно ниво, то не било разложено. След това тялото било покривано с паста от лепкав ориз.

Артефактите започват да ни убеждават, че сме резултат от безкрайна, дълга, продължила милиони години мултипланетарна цивилизационна намеса. Преди нас е имало култури с далеч по-развита технология от нашата, но са изчезнали. Има хора от отминали светове, оттеглящи се в тайни убежища, места дълбоко в океана, подземни градове. А те са постигнали ниво на съзнанието, което азиатците наричат състояние на „самадхи“. То им дава възможност да контролират обменните процеси по такъв начин, че телата им на практика са в състояние на безсмъртие и то очевидно може да бъде удължено до безкрайност.

В тези пещери „самадхи“, споделят немски изследователи и пътешественика д-р Ернст Мулдашев в своите книги, могат да бъдат разглеждани като генофонд, резервоар за всички досегашни типове хора. Това е съвкупност от населявалите планетата и в случай на глобална катастрофа могат винаги да бъдат реактивирани, за да оплодят отново Земята. Тези души, тези прадревни, извънредно силни духовни потенциали са огромни енергийни носители. Тяхното съществуване поддържа висока земна вибрация и високо енергийно ниво.

Дали да повярваме на тези твърдения, така както хората вярват в написаното в Библията, в Корана или където и да било другаде. Излиза, че преди много години планетата ни е била обитавана от извънземни вестители на култура.

НП/2017

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.