ОТКРИХА ЗАГАДЪЧНА СТРУКТУРА НА ПОВЪРХНОСТТА НА ЛУНАТА

Учените твърдят, че Луната е безлюдно и необитаемо небесно тяло, където можем да намерим само безброй кратери и планини.

При все това днес, когато много от нас могат да се сдобият със сравнително мощен телескоп и да разгледат спътника на Земята сами, стана ясно, че хората от науката нещо недоизказват.

Загадъчните обекти на Луната

Обикновените ентусиасти от време на време намират странни предмети и артефакти на повърхността на Луната.

Видеото по-долу беше публикувано наскоро в YouTube, на канала «Lunar Quest», посветен на загадките на Луната.

Съобщава се, че видеото е получено в края на миналата седмица от любител астроном пожелал да остане анонимен.

Мъжът разглеждал естествения спътник на Земята през телескоп и неочаквано забелязал на повърхността на му загадъчен обект, напомнящ гигантска правоъгълна структура.

Потенциалната сензация

Изследователят веднага стигнал до извода, че е открил нещо потенциално сензационно.

Разбира се, любителският телескоп се оказал недостатъчен, за да бъде разгледана предполагаемата аномалия във всички подробности.

При все това получените от човека кадри ясно показват нещо различно от гореспоменатите лунни кратери и планини.

Предположенията

Конспиратолози предполагат, че може да става дума за една от базите на представителите на извънземна цивилизация, които вероятно са били открити отдавна от НАСА и „Роскосмос“, но те са предпочели да не разказват за това на световната общественост.

Възможно ли е именно затова да се провалиха лунните мисии на САЩ и Съветския съюз за колонизация на Луната, за изграждане на земни бази там, за добив на полезни изкопаеми.

esoreiter.ru

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.