Хипотези

Откритие от 1899 смущава учените. Черният рицар и Тесла

Съществува концепция за сателит,

който наблюдава света ни. Сателитът се нарича „Черният рицар“. Име, което се свързва с мистерия, мит, непознатото.

Наблюдава ни отпреди хилядолетия. Според хипотезата това е извънземен сателит, който не е от този свят. За първи път за този обект се споменава през 1953 г.

Точно четири години преди изстрелването на съветският „Спутник“  доктор Линкълн Ла Пас от Университета в Ню Мексико прави това откритие.

В последствие, през август 1954 г,  заедно с откривателят на Плутон – Клайд Уилям Томбо откриват още два непознати обекта в орбита, като по-късно д-р Ла Пас се отрича от публикацията си.

За „Черния рицар“

започва да се пише през 1960 година, когато списание „Тайм“ публикува статия в която се твърди, че това е спътник.

Конструкцията му и появата му на небето е дефиниция за извънземно. Много ентусиасти са запленени от сателита, но големите космически агенции и правителства отричат съществуването му.

Тази дихотомия съществува между двете сили по една причина – и двете грешат. Предлагаме ви гледната точка на режисьорът и сценарист Деймън Бари.

Ентусиастите на тема НЛО и космическите агенции са две страни на една монета. Едната е на вярващите, а другата се нуждае от доказателство.

Различни любители изследователи

показват снимки на чужди обекти в небето. А организации като НАСА ни показват доказателства, че няма такова нещо. Тази игра на вярващи и невярващи се разиграва от десетилетия.

Но на този спор скоро ще се сложи край. Знание над знанието напълно ще промени представите ни и ще донесе мъдрост на земните ни умове.

Има знание, което е над хората, независимо вярващи или невярващи. И това знание е толкова силно, че ако веднъж бъде разкрито, ще премахне всички съмнения и спекулации.

Божието знание е дадено на човек и на Земята. Но за съжаление е дадено на човечеството само по една причина – защото наближава краят на Земята.

Нашата планета страда и умира

И знанието, което идва, следва само една цел – да спасим колкото можем повече. Това знание не е да спасим нашата планета, а да спасим следващите човешки същества, които ще дойдат на тази планета след като изчезнем всички ние.

Това знание носи след себе си и ужасяваща болест – когнитивен дисонанс. Тази болест покосява мозъка.

Мозък, който получава знание, което е много по-силно от това, в което самият мозък вярва. Симптомите са ужасяване и реакция срещу факт, който вече знаем. Щом чуете, щом разберете, всичко приключва.

Знанието за „Черния сателит“

идва през 1899 година. Ученият Никола Тесла прихваща странен сигнал от Космоса.

По-късно той ще бъде идентифициран като сателит. Това, което прави сигнала странен е, че тогава сателитът още не е бил изобретен. Много от хората, които не вярват, намират наблюденията на Тесла за обикновен шум от Космоса.

Но в този етап на човешката еволюция трябва да разберем, че не ни остава много време и не може да го пилеем съмнявайки се.

Сигналът, открит от Тесла, е бил най-активен през 20-те и 30-те години на 20 век.

И тези две десетилетия ни осигуряват най-неоспоримото доказателство за непознатото. В тези времена на скептицизъм, как да докажем, че този извънземен сателит съществува?

Първата стъпка е да разберем неговата цел

Сателитът е изпратен в орбитата на Земята, за да направи само едно нещо – да комуникира. Той позволява аудио и видео комуникация и е почти невидим за средностатистическия човек.

А за тези, които го виждат, прилича на звезда. Тази мантия-неведимка си има своята цел. Сателитът също се изпозва за наблюдение и шпионаж на живота на мъже и жени и цели нации.

Позицията му над Земята му позволява да я види цялата, както и да я опознае цялата. Да я опознае по-добре от всеки човек, който върви по нея. Това извънземно наблюдение на Земята не е толкова ново, колкото ни се иска да вярваме. Всъщност е древно.

Сега знаем, че всичко, на което са ни учили за древното минало, не е вярно. Сега знаем, че древното население на Египет е познавало технологиите.

Предците са били запознати

с технологичното мислене. Мнение, което вече не може да бъде оспорвано. Не и интелектуално.

Египтяните са криели познанието си, знаейки, че един ден ще се роди един от нас, който ще го разбере. Пирамидите са символ на Слънцето и всеки йероглиф е символ на Рая, тъй като са част от кръг.

Квадратът показва как да влезеш в Космоса, а кръгът – как да пътуваш в него. Всеки древен символ, който има кръг, подсказва за обект, който е в Космоса и обикаля в кръг. Този символ е съвършеното познание, защото се намира в окото на Бога.

Този египетски символ показва

окото на Бог и се нарича „Окото на Ра“ – богът на Слънцето. Тази концепция за „Черния рицар“ води след след себе си още по-шокираща съзнанието хипотеза. В древни книги е съзираме окото, което наблюдава всеки един от нас.

Американският долар е най-яркото доказателство за укриваното познание.

Ние сме под наблюдение от хилядолетия. Всеки опит да разрушим тази планета приключва фатално за нас.

Черният рицар е натоварен с мисия. Мисията му е да не допусне хората да заличат творението на неговите създатели. Днес повече от всякога ние сме близо до края и този край ще бъде за нас.

НП/Деймън Бери