Съзнание

Откриваме ли деликатните знаци за духовно израстване?

Чуването на определени честоти е нещо отвъд нормалното възприятие и хората започват да го усещат в резултат на увеличаващата се сила на връзката с духовното.

Дали сте започнали да улавяте деликатни шумове и звуци около вас, които не сте чували досега? Може би това е знак за вашето духовно пробуждане, твърдят просветени учители в свои лекции.

Ако това е така не бива да се страхувате от него. Не много хора го преживяват и разбират същността на промените в човешкото тяло.

Някои автори като Д. Върчу, например, наричат това „Прохождане в света на новата реалност“

Това е според автора на бестселъри за духовния свят е невероятно умение, тъй като вие чувате нещо, което е отвъд нормалните възприятие.

В зависимост от височината, честотата, която чувате, ще ви помогне или ще възпрепятства пробуждането на душата ви. Общуването с така наречените висши сили е описано от Върчу в не една нейна книга.

Способността да разпознаваме тези много трудно доловими енергийни честоти е свързана с развитието на усета ви към новите енергии.

От друга страна това означава, че хората, които не са достатъчно духовно развити, може и никога да не почувстват промяната.

„Тези честоти са кодирани послания от нещо, което иска да прихване вниманието ви.“

В зависимост от начина, по който ви карат да се чувствате, те могат да бъдат добри и не толкова добри.

Добри честоти

Високите честоти създават чувства на щастие, спокойствие и блаженство. Хората понякога просто си казват „Колко добре се чувствам на това място.“

Но ако не можете да ги чуете това не означава, че те не ви въздействат.

Ако ги чувствате вие можете да се фокусирате върху енергията, която носят и духовната кодировка в тях. Дали е възможно наистина такова възприятие или е просто измислица на автори търсещи слава е трудно да се отговори.

Екстрасензорните хора имат значително по-висок праг на възприемане на такива честоти и за тях е нещо обичайно.

Духовната кодировка е процес, в който честотата и вашето ДНК биват някак си „подобрявани“.

Не добри честоти

Ниските честоти причиняват чувства на неспокойствие и носят със себе си вълни от негативна енергия.

Но ако ги чувствате с тялото си и сте силни вие ще имате възможността да изградите бариера от позитивна енергия, която да ги неутрализира.

Ако чувате подобни звуци или усещате странна тревожност това може да означава, че някои определен човек или хора са насочили негативната си енергия и гнева си към вас.

Важно е да отблъснете тази вредни честоти като приемете любовта, на хората които ви обичат, създавайки защитно поле около вас.

Ограничаване на „шума“

Понякога „шума“ може да стане прекалено силен. Това е знак, че сте изключително чувствителни към енергиите около вас.

В такъв случай вие можете да го ограничите, като помолите духовните си водачи и добрите сили около вас да ви предпазят.

Първо трябва да се научите да контролирате приемането на информация от Вселената. Ето защо някои екстрасенси или гадатели са по-напреднали от други, които обикновено наричаме шарлатани.

Какъвто и да е случаят е добре да знаете, че ако притежавате способността да чувате тези честоти, то вие ще се научите и да упражнявате контрол над тях.

Те се манифестират чрез звук, трептене или специфични вибрации по тялото. Ако влизате на определени свещени места и настръхвате, например, то вие определено сте от чувствителните хора на планетата.

И всичко това е защото сте достигнали следващото ниво. Не се притеснявайте да развивате усета си към непознатото добро. Бъдете изследователи на собственото си духовно израстване.

consciousreminder