Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ИЗНЕРВЕНИ

Луната навлезе в зодиакалния знак Близнаци и днес в 12 на обед тя навлиза във фаза пълнолуние. Това е 16-ия лунен ден в лунния календар. Луната е в зодиакален знак Близнаци.

Какво ни очаква следвващите дни?

Благоприятен период за получаване и обмен на информация, за кратки пътувания. Най-благоприятен за печатници и вестници.

Най-доброто време за водене на преговори. Дългосрочните инвестиции, началото на продължителни начинания, покупката на недвижими имоти и мебели е по-добре да отложите за друг период.

Какъв ден е 23 ноември?

23 ноември 2018 г. от 12:00 до 16:00 е лунния ден. Това е един от ясните и светли дни, запазете го много спокоен. Главното условие е постоянно да сте в състояние на хармония и равновесие даже ако някой ви е оскърбил или обидил.

Простете на колегите или на членовете на семейството си за безцеремонното им поведение, но в никакъв случай не ги учете как да живеят.

Днес е ден за разширяване на професионалните възможности и за осъзнаване на истинската ви цена посредством повишаване на качеството на дейността и вътрешната ви организираност.

Това е ден, в който резултатите от работата, която вършите могат да служат като реален стимул за повишаване на уменията ви.

Астрологията препоръчва положителни емоции. бъдете умерени в днешния ден. Добре е да се огледате.

Старайте се да не проявявате недоволство. Отзвук от първия лунен ден. Проверете реални ли са вашите планове.

Отрицателни страни на пълнолунието

Когато Луната е във фаза „Пълна луна“ тези дни се характеризират с емоционална неустойчивост и чувство за душевно безпокойство.

Има голяма вероятност за безпричинни рязки смени на настроението. От бурна радост до пълна апатия.

Това се проявява най-вече в периода след 14 часа. Хората стават излишно сприхави и  възбудими.

В обществото нараства недоразбирането, значително зачестяват конфликтите и кавгите.
Днес не се препоръчва да се занимавате с важни неща. Изчакайте по-благоприятен период.

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.